Mitä on rokotekriittisyys?

Ei saa ampua viestintuojaa. Koetan tässä vain vähän valottaa niitä taustoja mitä liittyy niihin syviin epäluuloihin joita tulevaan koronarokotteeseen liitetään jo valmiiksi. Avaan vähän maailmankuvaa ja se mitä sanon, siihen pitää suhtautua aikuisen kypsästi. Aihe kun on sellainen johon liittyy vahvoja tunnepitoisuuksia.

Jokaista rokotetta pitäisi aina tutkia tapauskohtaisesti. Myös koronarokotetta ja ennenkaikkea on osattava tutkia itse tautia mihin se on tarkoitettu. En varmastikaan kuulu rokoteystävällisimpiin ihmisiin mutta jopa minun on todettava että muuta ulospääsyä koronakriisistä ei taida olla kuin rokote…?

Virukset kun kehittävät tasapainon isäntäeläimensä kanssa. Eivät ne halua tappaa lajia sukupuuttoon jotta virusten lapsen-lapsen-lapsen jne lapsetkin saavat mellastaa jossakin. Keskiajan keuhkorutto oli tarkoitettu rottien kirpuille ja kun ne tarttuivat ihmiseen, eivät pöpöt paljoa piitanneet kuoleeko tämä sivupoluksi tarkoitettu ihminen kokonaan sukupuuttoon, kunhan ennen kuolemaansa ehtii johdattaa virukset rottalauman luokse. Itse asiassa hyvähän ihmisen oli kuollakin, koska rotat pääsevät sitten nakertamaan ruumista. Covid-19 on lepakkojen tauti ja se välittää vaan lepakoista, jonka kanssa sillä on symbioosi. Ihmisille ei. Tämä tarkoittaa että kun on sairastanut koronan, sen saa uudelleen jo kolmen kuukauden päästä ja asteittain virus kehittyy tarvittaessa ärhäkämmäksi ja vaarallisemmaksi. Suomeksi tämä tarkoittaa että hallitsemattomassa tautileviämisessä riskiryhmät kuolevat ja ellei mitään radikaalia tapahdu, palaamme vanhaan aikaan, jolloin kuolinikä huiteli 55-60v iässä, koska monet krooniset riskitaudit alkavat siinä iässä. Olisihan se surkeaa palata tähän maailmaan jossa ihmisen elinikä on lyhentynyt vuosikymmenillä, sillä arvattavasti koronavirus ei katoa mihinkään. Sellaista maailmaa ei kukaan halua jossa tulevina vuosikymmeninä krooninen riskisairaus on automaattinen kuolemantuomio, ja siksi rokotteeseen kannattaa ottaa myönteinen kanta. Tätä kautta, jos ilmenee rokoteturvallisuudessa puutteita, ne on vain hyväksyttävä, tahtoo tai ei.

Silloin kun isoisä rokotteen otti, ei rokotteita kukaan vastustanut. Niiden käyttövoima oli tislattu vesi ja olivat taatun käyttöturvallisia. Sitten isot rokoteyhtiöt keksivät tehosteaineet. Syntyi tiomersaali eli elohopealiuos joka antoi rokotteeseen `potkua´ja heikennettyä pöpöä ei tarvittu niin paljon. Syntyi rokote joka valmistui nopeammin ja halvemmalla. Samalla syntyi kätkytkuolemien aalto ja ennen kaikkea syntyi lasten autisimi todelliseksi kansantaudiksi. Määrät olivat todella massiivisia. Kansalais- ja vanhempainyhdistykset huomasivat yhteydet lasten puhjenneiden neurologisten sairausten ja elohopean välillä, ja epäily oli vahva, että elohopea lävistää aivojen veriesteen ja työntyy aivosoluihin tekemään pysyviä vaurioita. Rokoteyhtiöt tietenkin kiistivät. jo yksin valtavien korvaussummien pelossa, ja asiasta ei koskaan käyty oikeutta saati tehty puolueettomia tutkimuksia. Vastustus vain kävi niin kovaksi että elohopeasta on nykyisin luovuttu ja tilalle vaihdettu alumiinigeeli. Nykyisin ei taideta sitäkään enää käyttää kuin halvimmissa massatuotteissa, mutta tiettävästi ei koskaan lastenrokotteissa. Ne annetaan aina tislatussa vedessä.

Alumiini on kuitenkin huomattavasti elohopeaa turvallisempaa, joskin alkuvaiheessa sen turvallisin molekyylitason koostumus opittiin yrityksen ja erehdyksen kautta. Meille tämä kokeiluvaihe on tuttu Pandermixin kohdalla, joka traumatisoi tämän kansakunnan suhtautumaan rokotteisiin epäillen ja pelokkaasti.

Kansallinen trauma on vaikeasti purettavissa. Yleensä emme tunnista sitä mikä on liian lähellä nenän edessä. Ymmärrämme sen kyllä toisilla kansoilla. Esimerkiksi amerikassa tehtiin 1960-1970 -luvuilla vaarallisia kokeita kansalaisilla joiden koodinimenä on MK-Ultra. Haluttiin testata taistelukaasuja ja -huumeita viskomalla niitä pahaa-aavistamattomien ihmisten keskuuteen. Unikaasua suihkutettiin pikkukaupungin päälle, metroasemalle tehtiin kaasuhyökkäys tai vain pantiin LSDtä vesijohtoverkostoon ja katsottiin mitä tapahtuu. Ihmiset eivät ole sen koommin luottaneet hallintoonsa vaan pelänneet sitä. Kaikki ne Qanon -jutut, eliitit sun muut salaliittoteoriat nojaavat aina tähän traumaan, jonka yli ei koskaan päästy. Salaisten kansioiden ”tupakkamies” on suora MK-Ultran symbolihahmo. Luottamus liittovaltioon on yhä kiistanalainen ja vielä tänäänkin amerikkalaiset pelkäävät omaa hallintoaan. Suomalaisten trauma liittyy olennaisesti Pandrmixiin josta nyt kannetaan hintaa koronarokotteen kohdalla. Sitä niittää mitä on kylvänyt.

Pitää aina muistaa Pandermixista että siihen liittyi paljon rikosluonteisia asioita joita ei ole tutkittu, koska perinteisesti virkamiehet eivät vastaa teoistaan rikosoikeudessa, vaan heille on omat rangaistusasteikot – yleensä eläkkeelle pakottaminen. Silloinen THL oli sen aikaisen johtajistonsa johdolla oli pahoin korruptoitunut; rokoteyhtiöt lahjoivat avoimesti virkamiehistöä, tutkijoita palkittiin hyväpalkkaisilla työpaikoilla yhtiöstä jos lanseeraavat sen tuotteet turvallisiksi tai yhtiö sai nimetä tutkijan joka tutki po. yhtiön tuoteturvallisuutta – tai olla kokonaan tutkimatta lyöden vain hyväksytty´-leiman päälle. Näimme miten THL hyödynsi mediaa ja kävi harvinaisen likaista peliä kansalaisjärjestöjä vastaan jotka tästä rokotteesta varoittelivat. Samaan aikaan se sai tiettävästi 17 miljoonan lahjukset yhtiöltä. Media myös tieten loi pakokauhua kansalaisten keskuuteen. Näimme myös liudan pimittelyä ja salailua kun rokotteen luonne alkoi tulla ilmi. Pandermixin vaarallisuus ilmeni jo kesäkuussa mutta silloinen THLn johtaja sulki tiedot kassakaappiinsa ja jatkoi rokotuksia pitkälle syksyyn aiheuttaen suoranaisen yleisvaaran. Yhtiö antoi tästä epäsuorasti palkkion järjestämällä THLn johtajalle kansainvälisen palkinnon johon sisältyi lihava shekki. Korruptio ylettyi silloin sosiaali- ja terveysministeriöön asti jossa lobbareiden ohjeiden mukaan vaarallisuudesta varoittavat kielikellot yritettiin vaientaa uhkailemalla. Narkolepsia -perheiden kanssa neuvoteltiin korvauksista jos nämä vastineeksi luopuvat joukkokanteesta ja kun nimi oli paperissa, ei korvauksiakaan sitten ajallaan maksettu. Kaikille ei koskaan. THLssä on sittemmin tehty mittavat siivoukset, mutta epäluulo elää syvässä. Ei ihmisiä tästä voi syyttääkään eikä syyllistää. Ainoa tapa vapautua traumasta olisi läpikäydä tämä kaikki avoimesti läpi jotta ihmiset oppisivat taas luottamaan viranomaisiin.

Onko se sitten joku ihme jos kansalaiset traumatisoituvat? Mielikuva on edelleen vahva että keskuudessa liikkuu vaarallisia rokotteita ja kun ne muuten eivät käy kaupaksi, yhtiö antaa virkamiehille ja politiikoille lihavia lahjuksia jotta yhtiö saa voittonsa pakkorokotusten avulla. Kansalaisten pakkorokottaminen onkin yleisökunnan pahin pelkoskenaario. Onneksi se ei toteudu eikä voikaan toteutua vaikka edellinen THLn johtajisto sen puolesta lobbasikin ja se on kummitellut esim tuhkarokkorokotteen yhteydessä. Pakkorokotukset estää vuonna 1949 julistettu Nurnbergin säännöstö, jonka Suomikin on rafiroinut. Sellainen asetettiin välittömästi natsitohtorien ja japanilaisten sodanaikaisten tiedemiesten kammottavien kokeiden ja eutanasia-ohjelmien jälkeen periaatteella `ei koskaan enää´. Se määrittää että rokotteet voidaan aina ja poikkeuksetta ottaa vain ja ainoastaan vapaaehtoisesti.

Rokotekritiikki ei varsinaisesti ole rokotteita vastaan suunnattua, vaikka jotkut näin luuluvat, vaan kyse on rokoteturvallisuudesta. En ainakaan itse ole koskaan tavannut ihmistä joka vastustaisi rokotteita sinänsä, enkä edes etäisesti kuullut. Sellainen mielikuva voi kyllä syntyä kun keskusteluja seuraa. Valistuneemmat rokotekriitikot ymmärtävät että turvallisten ja hyväksihavaittujen rokotteiden seassa on yksi tai kaksi joiden hyötyarvo on kyseenalainen ja riskit suuret. Se on pokinut laajemmin pohtimaan onko myös sinänsä turvallisia rokotteita mutta joiden ottamisesta ei ole sanottavaa hyötyä itse taudin ollessa ohimenevä ja harmiton. Tästä haarasta on sitten syntynyt käsitys että rokotteita vastustettaisiin kokonaisuutena ja olisi joku lääketieteen vastainen ryhmittymä joka uskoo d-vitamiiniin ja hopeaveteen vaarallisten kulkutautien edessä. Tosin on paljon tietämättömiä jotka eivät tutki asioita vaan yksinomaan lietsovat, ja aina on näitä hörhövetoisia foliopäitä joille kokonaisuus muodostuu sekavaksi vyyhdeksi jossa vilisee alienit, rokotteet ja eliittiset salajuonet. Ihmisten pelkoja ei kuitenkaan saisi pilkata, ei syyllistää eikä latistaa. Heillä on siihen syynsä ja niistä pitäisi vain päästä yli. Siihen on kyllä avain että yhtiöt ovat panostaneet viime vuosina rokoteturvallisuuteen koska ovat viimeinkin oppineet, että sijoittamalla turvallisuuteen, rokote myös voi käydä kaupaksi. Peloista kumpuava torjunta on jättänyt rokotteet hyllylle ja kun torjunta on kansalaisliikkeen kokoinen, oli yhtiöiden muutettava kehityspolitiikkansa.

Uskon – ja tottakai toivon – että nykyinen koronarokote on turvallinen. Jos itselläni on siihen epäilyksiä, ne liittyvät enemmän sen tehokkuuteen. Tuskin on mitään ihmelääkettä joka kerralla palauttaa rauhan maahan. Virukset ovat joustavia ja sitkeitä. Nämä ensimmäisen sukupolven rokotteet näyttävät talvella tehonsa mutta pahaa pelkään että vasta neljännen tai viidennen sukupolven rokotteet alkavat kantaa kunnollista hedelmää. Aika näyttää ja olen mielelläni väärässä.

Ps. Ylläpito saa halutessaan poistaa kirjoituksen tai joku avittaa sitä ilmiannolla. Tässähän todistan että olen asteittain siirtynyt puhtaasta rokotekriittisyydestä varovaisen myönteiseksi rokotepuoltajaksi. Parempikin poistaa niin ei päästä syyttelemään että tätä nykyä olen systeemin palveluksessa ja näin ollen katu-uskottavuus säilyy. Tähän hymiö.

JukkaNieminen11

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu