Olen tutkinut omaa murhaani

Luitte otsikon aivan oikein. Kun ei tässä muutakaan niin kerron teille jutun joka ylittää kaiken kokemanne. Kesän aikana aattelin vähän vetää näitä rajatiedejuttuja aina sillon tällön, syksyllä siirrytään sitten totiseen politikointiin.

On olemassa tutkimus jonka mukaan syntymämerkki ilmaantuu aina jos edellisessä elämässä on kokenyt väkivaltaisen kuoleman. Tarkalleen se ilmaantuu aina siihen kohtaan johon kuolettava osuma on sattunut. On ihan luonnollistakin että moinen tutkimus on tottakai alkujaan intialaista alkuperää kun ne uskoo visusti näihin sielunvaellusoppeihin. Koska itselläni on ollut syntymästä saakka syntymämerkki rinnassa, tarkalleen rintojen välissä, on se herättänyt mielenkiintoni. Sellainen ruskea pyöreä läiskä. Rintakehä on kuin luotu kohde luodille tai jalkajousen nuolelle tai millä siihen onkaan ammuttu. Arvoitus on ollut liian kutkuttava – olen alkanut tutkimaan omaa murhaani. Kuka minut murhasi ja miksi?

Olisihan se jos murhaajanikin vielä olisi elossa, joku hapero papparainen jossain vanhainkodissa. Eipä aavistaisi ukki kuka on tulossa vierailutunnilla käymään – itse kostaja haudan takaa vaatimaan oikeutta itselleen.

Päästäkseen niin pitkälle olisi tietenkin hyvä tietää kuka hemmetti on ylipäätään aikanaan ollut? Tai siis sehän taitaa olla koko murhatutkimuksen lähtökohta. Onneksi kaverit jeesasivat. Ne sano heti etten ole ollut enempää enkä vähempää kun Lee Bowers Jr. En ollut ikinä kuullutkaan. Kuka ihme se on?

Lee Bowers Jr oli tärkein tähtitodistaja Kennedyn murhassa. Juuri hän oli se kaippari joka sanoi nähneensä kaksi kaveria lauta-aidan takana kivääri kainalossa ja josta lausunnosta onkin alkanut sitkein ja pisin salaliittoteoria. Kuulostaa vähän minulta joka rakastan nostattaa kohuja. Kundi on kuvan perusteella kuin ilmetty minä. Täysin sama kasvotyyppi, vähän samanlainen römeä äänikin, mieltymys samanlaisiin silmälaseihin ja kampaukseen ja kyllä – kaveri on ilmeinen kaksoisolentoni. Voisimme seistä vierekkäin tunnisterivistössä ja todistaja varmasti valitsisi väärän kaverin vankilaan.

Lee Bowers Jr kuoli liikenneonnettomuudessa 9.8.1966. Kuulemma törmäsi moottoritiellä sementtiseinään ja hän iskeytyi törmäyksessä rattia päin. Silloin ei turvavöitä käytetty. Koska ratit olivat siihen aikaan puuta, se murtui kappaleiksi. mutta niiden sisältö oli metallia, Bowers Jr kerrassaan keihästyi autonsa rattiin. Metallitanko meni kuin veitsi kuumasta voista läpi juuri siitä kohtaa rintakehää jossa oma syntymämerkkini sijaitsee. Siihen se valui kuiviin eikä sitä olisi mikään pelastanut vaikka olisi ollut sairaala vieressä.

Seuraava vaihe onkin opiskella sielunvaellusoppia. Tiibetiläiset sanoo että bardo toimii niin että vaeltava sielu asettuu n. 3kk ikäiseen sikiöön. Tai voi sen ilmaista niinkinpäin että puoli vuotta ennen syntymää. Hämmästyttävää kyllä, olenkin syntynyt juuri sen puoli vuotta myöhemmin, helmikuussa 1967. Uskomatonta mutta totta! Viikon heitolla.

Juu, onhan tämä kesäjuttu mutta kyllä se oikeasti on saanut mietteliääksi. Palaset tosiaankin loksahtelevat kohdilleen. Ensin on ilmetty kaksoisolentoni joka kuolee puoli vuotta ennen omaa syntymääni ja kaupan huipuksi ratintanko menee läpi juuri samasta kohtaa jossa oma syntymämerkkini on. En oikeastaan enää aina itsekään tiedä onko tämä turinointi vain kesäpakinaa vai pitäisikö minun ottaa asia vakavammin? En kyllä usko että tällä jutulla toisille on mitään merkitystä mutta kuten arvata voi – asianomaiselle tälläiset voi olla elämää suurempia juttuja.

Ongelmahan tietenkin on että Bowers Jr kuoli liikenneonnettomuudessa eikä väkivallanteon seurauksena. Mikään tarina ei vahvista että hänet olisi kiilannut tieltä mustanpuhuva auto ja mieluiten vielä liittovaltion rekkareissa. Tosin on tahoja jotka ovat sitä mieltä että se oli murha ja hänet hiljennettiin koska olisi voinut tunnistaa kaverit aidan takaa.

Onhan tässä hyvätkin puolensa. JFK on edelleen salaliittoteorioiden kunkku ja sitä tutkii varmasti monet alan kerhot ja yhteisöt. Jos joskus ilmenee että asian takana oli salaliitto, selviää omakin murhaajani siinä sivussa ettei itse tarvitse panna oikeastaan tikkua ristiin. Toiset tyypit selvittää minun puolestani.

Minä vapaudun pohtimaan itse syntymämerkkien mysteeriä. Nekin alkoi kiinnostaa mitä ne oikeasti on. Niistä ei oikeastaan tiedetä mitään ja ainoat maininnatkin tuntuvat olevan lääketieteen saralla jos niitä pidetään kosmeettisena haittana. Itselläni on ollut teoria että ammoin ne ovat olleet jonkin tietyn suvun ominaisuus ja periytyy isän puolelta. Näkeehän ainakin kuka on ollut isä jos asiassa muuten on epäilyttävää. Merovingeillä sanottiin miespuolisilla olleen kaikilla sydämen päällä pienen punervan ristin muotoinen syntymämerkki. Nykyisen väestöräjähdyksen ja geenipoolin aikana ilmiö on tietenkin liuennut ihmiskunnan virtaan eikä se ole enää tunnistettavissa. Pitäisin kuitenkin varmana että se on ollut alkujaan evoluution tietoisesti synnyttämä ilmiö eikä mikään sattumanvarainen mutaatio iholla. Valtaosalla syntymämerkit taitaa kuitenkin olla sellaista rypyliä. Siihen en osaa sanoa muuta kun että varokaa niitä haulikonlaukauksia ja/tai tulipaloja jotka edellisessä elämässä sellaisia synnyttää.

Huh. Onpa kuuma!

+3
JukkaNieminen11
Sitoutumaton Tampere

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu