Perussuomalainen suuren luokan skandaali?

Tänään lueskelin sivustoa nimeltään koronarealistit.com jonka sisältö oli kiistatta puhutteleva. Se antaa melko yksiselitteisesti ymmärtää että THL valehtelee tilastoinnissaan, koko koronajupakka on vain median ja rahapiirien juonittelua, kuolleidenkin määrä on liioiteltu. Kaikki on valhetta. Samassa syssyssä varoitellaan ottamasta mRNA-koronarokotetta, se kuulemma lievimmillään aiheuttaa hedelmättömyyttä ja pahimmillaan vie nirrin. Ulkonaliikkumiskieltoa pitää vastustaa jo kansalaisoikeussyistä, ja onpa ehditty esittää jo wirallinen valituskin kun on estetty mielenosoitus yli kymmenen hengen kokoontumisvapautta vastaan. Maskin käytöstä varoitetaan, se kun aiheuttaa hapenpuutetta ja jos ei pyörry niille sijoilleen, menettää aivosolujaan hapenpuutteen takia. Aikamoista tarinaa.

Sivuston tekee erikoiseksi että se antaa ymmärtää olevansa lääkäreiden ja hoitajien oma sivusto jossa asian takana olisi liuta korkeastikoulutettuja lääketieteen ammattilaisia tai pitkän linjan hoivatyöntekijöitä, jotka eivät uskalla esiintyä omalla nimellään. Sivuston ulkoasu, joka on kauniin pastellimaisin värein tehty luo mielikuvaa rauhoittavasta ympäristöstä, jollaisia näkee terveyskeskuksissa. Kummallista kyllä, mikään ei paljasta ketkä sivua ylläpitävät ja em. lääketieteen edustajien kirjoitukset, linkit, bloggaukset ym puuttuvat tyystin. Tulee vähän mieleen kun sivusto olisi kylläkin tehty lääkäri- ja hoitajakunnan nimissä mutta joita todellisuudessa ei ole. Pikemmin näyttää siltä kuin kyseessä olisi jokin ovela ansa houkutella hoitajakuntaa mukaan toimintaan uskottelemalla että kyse on hoitajien itsensä luomasta sivusta. Siis valesivusto. Tehty petkuttamiseksi ja sisältö tyystin suuruudenhullua stooria.

Ainoat linkit jotka ylipäätään johtavat jonnekin ovat pääosin perussuomalaisen Ossi Tiihosen sivuille. Ossi on värikäs persoona joka jo etusivullaan puhuu tärkeitä vaalivilpistä. Onhan hän itsekin joutunut vaalivilpin uhriksi kun Vihreät ovat hänen äänisaalistaan väärentäneet. Ilman tätä katalaa tekoa hänet olisi kannettu väkijoukon päällä suoraan sinne missä päätöksiä tehdään. Linkkaukset Tiihosen blogiin ovat niin runsaat että pakkohan on epäillä, että hänellä on jotakin tekoa koronarealistit -sivustonkin kanssa. Ossi bloggaa koronahuijauksesta ja sama kirjoitus linkataan koronarealistit -sivullekin ja saa vähän kuin tuplanäkyvyyden.

Tuomas Malisen juttuihinkin viitataan, mutta onko kyse vain siitä, että miestä arvostetaan perusuomalaisissa toisinajattelija -maineensa vuoksi, sitä en osaa sanoa.

No joo, onhan siellä yksi lääkärinkin kirjoitus. Täältäkin poistettu koronadystopia joka kuin vahingossa on nimenomaan perussuomalaisen ehdokkaan kirjoittama. Kirjoitushan oli sikäli mielenkiintoinen että sen pihvi oli, että koronatoimenpiteet ovat ylimitoitettuja kun niillä suojellaan vain 85-90 -vuotiaita vanhuksia, joiden elinkaari muutenkin on rajallinen. Sitä en tässä yhteydessä analyseeraa miten vinksallaan moinen logiikka on, mutta panee silti miettimään miten moinen väittämä istuu lääkärikunnan eettisen ohjeen eli tutummin Hippokrateen valan kanssa? Toivottavasti eettinen toimikunta ymmärtää että kyse on vain vaaliteemasta vaikka onkin lääkärinä ja sen suomalla arvovallalla kirjoitettu.

Joitakin linkkejä löytyy myös ulkomaantohtorien sivuille, joita on myös suomennettu tai ainakin annettu suomenkielinen selvitys niiden sisällöstä. Niissä varoitellaan niin ikään koronasuojatoimenpiteistä ja erityisesti rokotteista. Minulla ei ole mielipidettä siitä miten hörhöjä heitä pidetään omassa maassaan vai pidetäänkö?

Kokonaisuutena tämä lääkärisivusto ei tunnu lääkäreitä nähneenkään. Kaikki linkit tuntuvat johtavan yksinomaan perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaiden sivuille ja pakkohan se on todeta, että mitä ilmeisemmin sen takaa löytyy esitetyn perusteella yksinomaan persujen omia hörhöpiirejä, jotka puhuvat hoitaja- ja lääkärikunnan nimissä uskotellen sen lukijakunnalleen. Ei tämä mikään ihan harmiton tempaus ole jos näin on.

Sisältö on luonteeltaan vääristelevä, ja tyystin vastuuton. Sen sanoma ei juurikaan piittaa lähimmäisten hengestä ja kehottaa kansalaistottelemattomuuteen koronatoimenpiteissä. Viranomaismääräyksiä vastaan pullikoidaan avoimesti ja kehoitetaan kansalaisiakin siihen. Turha edes mainita että kovat faktat nojaavat yksinomaan huhuihin ja tietoiseen valehteluun.

Näin vastuuton sivusto, valesivusto sanan kirjaimellisessa merkityksessä, on hyväksyttävissä tavallisten kansalaisaktivistien toimesta, jotka tunnetusti ovat vieraantuneet yhteiskunnallisista mekanismeista. Sen sijaan, kuten pahasti näyttää, valesivusto on osa perusuomalaista kunnallisvaali -kampanjaa ja se panee kysymään, mikä on perussuomalaisen puolueen kanta, että sen jäsenet ja ehdokkaat ylläpitävät moista harhaanjohtavaa disinformaatio -kampanjaa? Käsittääkseni perussuomalaiset puolueena ovat sitoutuneet noudattamaan koronaohjeita pandemian ehkäisemiseksi ja sen luulisi sitovan jäsenistöäkin. Puoluejohdon olisi varmaan hyvä kuulla Ossi Tiihosta ja hänen mahdollista rooliaan po. sivuston ylläpitäjänä. Vähintään hän tietää ketkä sitä ylläpitävät ja miksi hän on siellä niin tapetilla.

Mikäli kyse olisi vain mielipidesivustosta, ei asiassa ehkä olisi ongelmaa. Mutta sen sisältö on, että se esiintyy tiettyjen ammattikuntien edustajina ja puhuu heidän suullaan. Varsinkin kun sisältö on räikesti valehteleva ja vääristävä.

Niin paljon kuin persut ovatkin vuosien saatossa kriiseissä marinoituneet, ja niitä myös aiheuttaneet, näyttää siltä että heillä on puhkeamassa tämän sivuston avustuksella pahin skandaalinsa vähään aikaan. Sivusto joka kehottaa vastustamaan koronarokotetta, välttämään maskinkäyttöä ja suhtautumaan leväperäisesti koko pandemiaan, on jo riittävän paha jos sitä ylläpitää ja levittää tahot, jotka ovat tiiviissä yhteydessä perusuomalaisiin. Erityisesti jos esiinnytään hoitajina ja lääkäreinä. Pahin skenaario kai olisi, mikäli sivustolla olisi puoluetoimiston hiljainen siunaus. Se tarkoittaisi että perusuomalaiset puoleena olisivat avoimesti yhteiskuntavastainen puolue.

Mikäli Ossi Tiihonen & kumpp, ovat autuaan tietämättömiä ketkä sivua ylläpitävät ja levittävät pahan luokan valetietoa, eikä heillä ole mitään tekoa sen kanssa, se varmaan kannattaisi julkisesti sanoa. Silloin kyse olisi tietoisesta Tiihosen mustamaalauskampanjasta sillä kukaan säällinen ihminen ei haluaisi tulla sekoitetuksi näin hörhöön sivstoon jonka jutut on ihan ufoa.

Ps. mikäli tosiaan on että tämä on jonkun yksityishenkilön tekemä valesivusto jolla ei ole mitään tekoa ao. puolueen tai sen edustajien/jäsenten kanssa, lupaan henkilökohtaisesti puhdistaa epäilyksen maineen. Tällä hetkellä, näiden tietojen nojalla, näyttää perusuomalaisten kannalta todella pahalta.

JukkaNieminen11

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu