Tappavatko koronarokotteet?

Tasaisin välein näitä rokotekuolemia putkahtelee esiin milloin kenenkin suusta ja samat väittämät tuntuvat kiertävän ikuista kehäänsä. Sen sisarväite kuuluu että rokote ei suojaa sairaalakäynniltä ensinkään. Siis tappava ja tehoton rokote! Mutta mikä on totuus niiden taustalla? Eihän rokotekriittisten väittämiä voi suoralta kädeltä kiistääkään jos kerran fakta on pöydällä, vai voiko?

En sano että olisin asiaa seurannut erityisen tiiviisti mutta olen oppinut rokotekriittisten väitteistä että niissä on usein elementtejä jotka on unohtuneet mainita ja se tuottaa vääränlaisen johtopäätöksen. Koska aika on rahaa, ja aikanne kallista, esitän vain niukan otannan.

Väitteet siitä että rokotteet tappavat väestöä, on alkuisin Yhdysvalloista. Siellä se eli laajana salaliittoteoriana näiden keskilännen trumpistien keskuudesta ja silloin pidettiin itsestäänselvänä että Bidenin hallinto salasi rokotekuolemia joita kuulemma oli kaikkiaan 45 000. Väite oli siis pohjimmiltaan poliittinen ase.

Tukena väitteelle löytyy tietoa keräävän VAERS -nimisen tutkimuslaitoksen raakadatasta. Se on FDAn alainen laitos joka on perustettu nimenomaan mahdollisia rokotehaittoja tutkimaan jo ennen koko Covid-aikakauttakaan. Sinne saa ilmoittaa kuka tahansa vapaalla kaavakkeella kokemastaan haitasta tai havaitsemastaan rokotekuolemasta, esim sukulaisen kohdalla. Täältä löytyi muhkeat 15 000 rokotekuolemaa. Ongelmaksi nousi että kun sinne sai näitä ilmoitella vapaamuotoisesti kuka tahansa, kaavakkeita täyttelivät ensisijaisesti salaliittoteoreetikot itse. Olemattomia rokotekuolemia joiden uhreina oli vielä olemattomampia henkilöitä, nimet ilmeisesti päästä keksittyjä tai hautakivistä lainattuja. VAERS -data on yksinkertaisesti korrputoitunutta, joskin koronakriittisille varsin poliittisesti kätevää aineistoa. Hehän sen ovat kirjoittaneetkin.

Mainitaan että FDA poimii sieltä kaiken vakavastiotettavan ja tutkii ne. Se on tutkinut rokotekuolemat ja huomannut että oikeasti ja wirallisesti rokotteeseen on kuollut 1-2 ihmistä, mahdollisesti jopa 5 ihmistä joka on aika marginaalinen luku kun puhutaan rokotteesta jota yksin Amerikassa on ottanut satoja miljoonia ihmisiä. Nämä ihmiset ovat olleet verenvuototautisia.

Seuraava uutispommi jonka kuulimme Britanniasta oli se, että ”70% deltaan kuolleista on ollut rokotettuja”. Siitä saa kohua koska Britanniassa koronaan kuollaan varsin ahkerasti – eikö rokote sitten toimikaan? Sittemmin selvisi että kyseessä oli sitaatti jostakin irrallisesta tutkimuksesta joka tutki mihin variantttiin kukin on kuollut, ja että lause oli huonosti muotoiltu.

Toki deltaan on kuollut myös rokotettujakin, pääosin vanhuksia ja heitä oli silloin arveltu menehtyneen koronatautiin 256 ihmistä, laajemalla haarukalla laskettuna jopa 458 ihmistä. Vertailun vuoksi samaan aikaan rokottamattomia tai puutteellisesti rokotettuja kuoli 50 823 ihmistä.

Myös Britanniassa on oma MHRAn ylläpitämä ”keltainen kortti” ilmoitussivu johon voi kuka tahansa sukulainen tai hoitohenkilöstöä edustava vapaamuotoisesti ilmoittaa rokotekuoleman. Näitä oli listattu sinne 1645 kappaletta. Lopullisen kuolinsyyn ilmoittaa aina oikeuslääkäri ja ne tiedot tulevat viiveellä mutta tulevat kuitenkin. Lopullinen tulos rokotteeseen kuolleista on ollut Britanniassa 4 ihmistä, skotlannissa 4 ihmistä ja P-Irlannissa 1 ihminen.

Seuraava uutinen putkahti Ruotsista. Rokotettuja makaa sairaalassa lähes yhtä paljon kuin rokotettuja. Se kuulostaakin muhkealta ellei olisi huomannut että otanta oli heinäkuun ajalta. Tunnetusti kesähelteillä covidin kaltaiset hengitystieinfektiot katoavat kokonaan ja uusia tartuntoja saa niillä rantailmoilla hakea suurennuslasilla. Koska covid pääsääntöisesti katoaa kokonaan, se jää keikkumaan lähes yksinomaan vanhusten hoitopaikkoihin.

Mainita voi Israelin tapauksen jossa kaksi kertaa rokotettuja joutui yllättäen sairaalaan mittavat määrät. Siitäkös rokotevastaiset riehaantuivat, saivat kerrankin todisteet asialleen että rokotteiden teho covidin edessä on sama kuin tislatulla vedellä. Eivät tietenkään ottaneet huomioon että koska Israel rokotti väestönsä ensimmäisenä, rokotteen teho oli hiipunut olemattomiin. Kun siellä on aloitettu kolmas kierros, rokotetut katosivat sairaaloista joka on edelleen osoitus rokotteiden toimivuudesta. Huhukin katosi yhtä nopeasti kuin saapuikin.

Suomessakin on FIMEA johon voi ilmoittaa rokotehaitoista tai -kuolemista. Sen sivuilta löytyy yli sata rokotekuolemaa ja haittoja vähän perskeleesti. Niitä voi pitää aitoina koska ilmoittajan pitää kirjautua siihen pankkitunnuksella jolloin olemattomia ilmoituksia trollitehtaan suunnalta tuskin on kovin montaa, sikäli kun on ollenkaan.

Kuolleita tulee jo ajallisen yhteyden vuoksi. Ihmisiä kuolee joka päivä ja väistämättä joku kuolee rokotteenkin saatuaan. Kun mummo kuolee kaksi päivää rokotteen saatuaan luuvaloon niin sukulaiset tietenkin ilmoittavat sen rokotekuolemana. Eri asia sitten mihin kuolinsyytutkimus päätyy. Tähän asti se on päätynyt yhteen rokotekuolemaan, verenvuototautiseen ihmiseen ja epäilyyn neljästä muusta. Samaan aikaan kun rokotteita on jaettu määrät jotka jaetaan miljoonissa.

Rokotehaitat on vuorostaan THL tutkinut. Se on huomannut että yksi ihminen ilmoittaa keskimäärin 3-5 erilaista haittaa jotka tietenkin listataan viisinkertaisena määränä. Samaten jos on saanut pistoskohtaan punoitusta joka häviää vasta aamulla, se tavataan merkitä vakavana rokotehaittana. Jos näitä alkaisi karsimaan, sieltä tuskin nousisi esiin sen enempiä määriä haittoja kuin yleensäkään.

Vaikka tarkempi syynäys osoittaa että rokotekuolemat ovat käytännössä niin marginaalinen ilmiö kuin olla ja voi, ja suurinpiirtein koskee yhtä sataa miljoonaa kohden, ei se intoa lannista. Joka päivä rokotekriittiset tarrautuvat päivän huhuun, toiveikkaasti takertuen jokaiseen oljenkorteen päästäkseen sitä levittämään. Vallitseva totuus kun on liian kiusallinen. Rokote lopetti tautiin kuolemiset kuin seinään, eikä sairaalatkaan täyty rokotetuista. Mitä tulee rokotehaittoihin, ne tuntuvat pääosin olevan sitä että kun ihmistä tökkää neulalla ja ruiskuttaa sisään mitä tahansa nestettä, iho puolustautuu samoin kuin saisi tikun tai nuppineulan nahkaansa. Pian on pari vuotta rokoteltu miljoonia ja taas miljoonia ihmisiä, eikä varsinaisia rokotehaittoja näy eikä kuulu. Paras väite kasvonsa säilyttämiseen onkin paljon kuultu ”pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta”. Rehellisyyden nimissä – kaikki rokotehaitat ilmaantuvat aina puolen vuoden sisään. Pandermixin haitat ilmestyivät 3kk kuluessa ja se näkyi tilastoissa jo 6kk kuluttua. Mutta jos on sitä mieltä että pitkäaikaisvaikutuksilla tarkoittaa vaikka tuhannen vuoden aikaskaalaa, ei tarvitse ikinä myöntää veikanneensa väärää hevosta.

Jätän tämän vain tähän. Odottelen kuka onnellinen tällä tai ensi viikolla ensimmäistä kertaa sutkauttaa että rokotteet ovat tähän mennessä ”tappaneet lukuisia ihmisiä” tai ”rokotehaitoista on ilmoitettu moninkertaiset määrät” sillä ne tulevat sieltä kuin vuorovesi. Niitä ei somemyllystä enää mikään poista.

+19
JukkaNieminen11
Sitoutumaton Tampere

Ikuisesti eri mieltä - tarvittaessa itsensäkin kanssa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu