Eläköön vapaa ja totuudellinen tiedonvälitys. Eläköön!

Mitä hänestä on sanottu 2016: toimitusjohtaja XXYY on kauhuissaan Yhdysvaltain presidentinvaalien lopputuloksesta. Trump voi järisyttää koko maailmantaloutta. Yhdysvaltain suurlähetystön vaalivalvojaisissa oli aamutuimaan lähes kauhistuneita ihmisiä. Paikalla oli pari sataa poliitikkoa, päätoimittajaa ja asiantuntijaa. Kun tulos alkoi hahmottua, alkoivat myös hämmästelyt.
– Tämähän tarkoittaa sekä maanjäristystä että tulivuorenpurkausta koko kansainväliselle sääntöperäiselle järjestelmälle. Tämä on suuri, järisyttävä ja ikävä uutinen kansainväliselle taloudelle ja politiikalle, mutta kyllä tämänkin kanssa selvitään, sanoo toimitusjohtaja XXYY MTV:lle.(tarkista faktat, kävikö näin)

Brexit oli myös yllätys. Monet vertasivat tilannetta Britannian Brexit-äänestykseen. Sekin oli yllätys.
– Minulla oli ihan sama tunne kuin Brexitin suhteen, että kyllä se lopputulos menee toiseen suuntaan, mutta kansainvälisesti koulutetun eliitin vastainen tunnelma on tällä hetkellä niin vahva, että näin siinä sitten käy, jatkaa XXYY. (tarkista faktat, kävikö näin)

Mitä hänestä on sanottu ennen vaaleja 2020: toimitusjohtaja XXYY  on kauhuissaan jos Yhdysvaltain presidentinvaalien voittaja on Trump.

– Tämähän tarkoittaa sekä maanjäristystä että tulivuorenpurkausta koko kansainväliselle sääntöperäiselle järjestelmälle. Tämä on suuri, järisyttävä ja ikävä uutinen kansainväliselle taloudelle ja politiikalle, mutta kyllä tämänkin kanssa selvitään, sanoo toimitusjohtaja XXYY MTV:lle.

Mitä hänestä sanotaan vaalien jälkeen 2020: – Tämähän tarkoittaa sekä maanjäristystä että tulivuorenpurkausta koko kansainväliselle sääntöperäiselle järjestelmälle. Tämä on suuri, järisyttävä ja ikävä uutinen kansainväliselle taloudelle ja politiikalle, mutta kyllä tämänkin kanssa selvitään, sanoo toimitusjohtaja XXYY MTV:lle. (tarkista faktat, kävikö näin)

Mitä USA:n kansalaiset ajattelevat hänestä: Uusimmat mielipidetiedustelu osoittavat Donald Trumpin ottaneen selvän johdon kaikissa niissä niin sanotuissa vaa’ankieliosavaltioissa, joissa Yhdysvaltain presidentinvaalit tullaan marraskuun alussa ratkaisemaan. Hänen kannatuksensa näissä osavaltioissa on nyt huomattavasti korkeampi kuin valtakunnan tasolla – ja vieläpä selvästi korkeampi kuin oli vuoden 2016 vaaleissa.

-Hän ei ole aloittanut yhtään sotaa, hän on tuonut lupauksensa mukaisesti sotilaitamme kotiin, hän on irtisanonut kaikki USA:lle epäedulliset sopimukset ja ilman koronaa, maamme talous olisi parempi kuin koskaan aiemmin. Lisäksi hän kannattaa perinteisiä, perustuslakimme mukaisia arvoja. Mitä pahaa hänestä voisi sanoa? No tietysti se on ikävää, että kukaan ei tykkää hänen suorapuheisuudestaan.

Suuri Journalistipalkinto on Suomen merkittävin journalismille vuosittain annettava tunnustus. Kilpailun tarkoituksena on tukea ja edistää hyvää journalismia sekä vahvistaa vastuullisen suomalaisen median asemaa yhteiskunnassamme.

Tällä kirjoituksella osallistun journalistipalkinnon saajaehdokkaaksi. Aikaisemmat voittajat kuten YLEn, HSn, MTVn jne. palkinnon pokanneet toimittajat eivät koskaan ole pyytäneet anteeksi väärän tiedon julkistamista. Ehkä juuri siksi he saaneet journalistipalkinnon.

Eläköön vapaa ja totuudellinen ja ei puolueellinen tiedonvälitys.

JukkaTuunanen1

Vuorovaikutusyrittäjä, business broker, Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu