Lisää lukuja Ylelle!

Ylen uutisten mukaan 200 tutkijaa eri yliopistoista ovat lähettäneet hallintovaliokuntaan kirjelmän, jossa vaaditaan poikkeustilalain hylkääminen. Kyllähän näitä lukuja löytyy muihinkin asioihin. Yle voisi tehdä vaikka seuraavia esimerkkiuutisia:

”Elinkeinoelämän edustajat, yhteensä noin 52.357 ovat pyytäneet tohtoriohjelmien lakkautuksen humanistisissa yliopistoissa. Heidän näkemyksen mukaan yli 90% tohtoriksi väitelleiden tutkimukset eivät hyödytä yhteiskuntaa millään tavalla. He eivät voi ymmärtää, miten esim. Etelä-Amerikkalaisten sammakkoeläinten sukupuolielämän seuraaminen palvele suomalaista yhteiskuntaa.”

”Suomen susikanta, noin 300 yksilöä, on lähettänyt maatalousministeriöön huolestuttavan kirjelmän, jossa paheksutaan susien tappolupien määräämistä. Susien näkemyksen mukaan heitä ei ole liikaa. Jokainen saa olla mitä tahansa, keneltä se on pois, jos on susi. Samaan ministeriöön ovat kirjelmöineen myös hirvet, karhut ja ketut. Heitä on yhteensä alle 200.000.  Suomen 82.500 hirveä pitää täysin kohtuuttomana ja epätotena niitä tietoja, joita hirvien aiheuttamat vaarat yhteiskunnalle ovat.  Missä ovat salaiset tiedot, joihin oletettujen vahinkojen määrä perustuu? Hirvien, karhujen ja kettujen edustajat pitävät lisäksi heidän tappamisen sallimista täysin kohtuuttomana heidän yhteismäärään nähden. Eläimet joutuvat jatkuvasti elämään lisäksi pelon vallassa. Se aiheuttaa eläimille suurta ahdistusta ja tuskaa. Eläinten mielestä kodeissa majailevat koirat, yli 800.000, tuottavat joka päivä yli 1,5 milj kiloa ulostetta, jonka hävittäminen maksaa veronmaksajille monia kymmeniä miljoonia euroja joka vuosi, kun taasen hirvien kaatoluvat tuovat valtiolle valtavasti tuloja.”

”Samaan aikaan kirjelmän ovat lähettäneet valtiovarainministeriöön dieselautojen omistajat Suomessa. Heitä on noin 700.000 ja he paheksuvat sitä, että sähköautoille ei ole määrätty käyttövoimaveroa. Jokainen tietää, että painavat sähköautot kuluttavat teitä enemmän kuin polttomoottoriautot, sähköautojen levittämät rengaspölyt ovat lisääntyneet kaupunkien keskustoissa ja pysäköintitaloissa ja kaiken kukkuraksi sähköautoililoille on usein varattu kaikkein parhaat  pysäköintipaikat. Dieselautojen omistajat toteavat, että autoilijoiden tasa-arvosta ei voi edes puhua verrattaessa sähköautoilijoihin. Monessa työpaikassa sähköautoilijat saavat ilmaiseksi ladata autonsa, mutta dieselautoilla ajavat joutuvat maksaan käyttämänsä polttoaineen itse. Verottaja ei myöskään ole puuttunut asiaan.”

” Sananvapaus on uhattuna jos Ylen rahoitusta vähennetään, kirjelmöivät Ylen 1532  johtavassa asemassa olevaa eli noin joka toinen ylen palkkalistalla olevaa. He pitävät täysin kohtuuttomana, että heidän sananvapauttaan rajoitetaan. Onhan se aivan merkillistä ja merkittävä sananvapausrikos, jos biljardin Euroopan mestaruuskisat, mottiteon SM-kisat sekä Näin naapurissa-ohjelmat jäävät tulematta suuren yleisön tietoisuuteen.”

Ja lukuja löytyy lisää…..

JukkaTuunanen1
Sitoutumaton Joensuu

Antifasisti, antirasisti.... Vuorovaikutusyrittäjä, Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu