Salaliittoteoriat vs. Pandoran paperit

Hiljattain Ylellä oli ohjelma salaliittoteorioita ja niihin hurahtaneista ihmisistä. Viime ajan kovimmat salaliittoteoriat ovat olleet Usan presidentin vaalien väärentäminen, rokottaminen ja EU:n tukipakettien jatkot. Kerrataanpa hiukan. Usassa on tutkittu presidentinvaalien väärentämistä vaikka kuinka paljon. On käyty oikeustaisteluja ja viimeisin on tieto se, että Usan armeijan omat tutkimukset osoittavat varman vaalivilpin ja Biden syöstään vallasta. Kaikki perustuu laajoihin tutkimuksiin, joiden päätepisteenä on istuvan presidentin sisäpiiri.

Entäpä tämä rokottaminen. Sitä pidetään Bill Gatesin ja WHO yhteispelinä, jonka tavoitteena on Bildenberg- ryhmän, vapaamuurarieliitin, valtaannousu kaikkialla maailmassa. Rokotteiden ja etenkin jatkuvan rokottamisen tarkoituksena on kyllästyttää ihmiset niihin ja ottamaan rokotteita, joiden perusteella ihminen tulee elimiminoiduksi. Hyväntekijä Gates on lahjoittanut 2 mrd rokotetutkimuksiin ja samalla tienannut oman firmansa rokotteella 100-200 mdr. Hurjimmat salaliittoteoriat vielä lisäävät, että rokotteisiin piilotetaan Ilmestyskirjan pedon merkki, jota ilman ihminen ei voi ostaa eikä myydä mitään. Ja eihän edes viruksen alkuperästäkään ole saatu selvyyttä,  eikä totuutta. Kaikki perustuu siis sisäpiirijuttuihin ja pienen piirin hyödyksi.

EU:n tukipaketit myytiin suomalaisille ainutkertaisina ja kertaluonteisena. Salaliittoteorian mukaan muste ei kerinnyt kuivaa papereissa, kun jo uudet sopimuspaperit olivat jo tulleet maahamme. Idea tukirahoissa on, että kaikki eu maat sitoutuvat yhteiseen velkaan ja sitä maksetaan yhdessä takaisin. Eikä siinä vielä kaikki, sillä suomalaisten elärahastot, noin 240 mrd euroja menevät velkohin ja maamme ajautuu vakavaan kriisiin. Jopa ansioituneet talousvaikuttajat ovat samaa mieltä, mutta salaliittoteorian mukaan maassamme pieni vähemmistö hyötyy sopimuksesta saamalla johtopaikkoja EU:n sisäpiiristä.

Summa summarun. Salaliittoteoriat perustuvat siihen, että aina  pieni joukko saa hyödyn, vaikka kukaan ei pystykään sitä todistamaan, arvaillaan vaan.

Entäs nämä Pandora paljastukset? Kyse näyttää olevan ihan samasta. Kukaan ei ole vielä lyönyt todisteita pöytään, mutta kaikki näyttää johtavan samalle sylttytehtaalle. Salaliittoteorian kannattajien mukaan kaikki on selvää, vaikka kaikki ns. osalliset sen kiistävätkin. Tietolähdekin on varmaan ihan oikea, ja asiaa tutkii tuhat määrin toimittajia kaikkialla maailmassa. Mikä tässä salaliittoteoriassa poikkeaa Usan presidentin vaaleista, rokottamisesta ja Eu velkapapereista. Media! Valtamedia tuo asiaa esille, mutta ei puhu halaistua sanaa noista toisista salaliittoteorioista, vaikka niillä on Suomessakin kymmeniä tuhansia ”tutkijoita” ja  satoja tunteja videomateriaalia ( tosin suurin osa on poistettu mm. youtubesta). Saas nähdä mitä Suomesta saa paljastaa ja keiden nimet ovat kohta kaikkien huulilla. Jos näin ei toimita, on varma että maamme saa uuden salaliittoteorian tukiryhmän.

+1
JukkaTuunanen1
Joensuu

Vuorovaikutusyrittäjä, business broker, Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu