Vihreat ideologiat

Nyt tulee pieni tunteen purkaus vihreästä ideologiasta joka on mielestäni täynnä epäkohtia.

  1. Halutaan kieltää metsien hakkaaminen, mutta samalla kehotetaan syömään enemmän kasvisruokaa. Jos halutaan, että kaikille riittäisi kasvisruokaa tarvitsisimme paljon lisää viljelyspinta-alaa joka tarkoittaisi metsien raivaamistta pelloiksi.
  2. Kaikki nämä mielenosoitukset joita vuosien varrella on ollut ja muutamat esimerkit niistä
    1. Metsiä koskevat mielenosoitukset on huvittavaa katseltavaa, kun porukka heiluttelee paperi ja pahvi plakaattejaan. Mistä pahvi ja paperi valmistetaan?
    2. Mannerheimintien tukkiminen. Mitä tälläkin saavutettiin? Monille autoilijoille tämän tien ajaminen olisi ollut lyhin reitti , mutta tien tukkimisen takia joutuivat käyttämään kiertotietä joka taas lisäsi päästöjä
    3. Muistaakseni näitä tapauksia on useampikin missä on uitu tai melottu risteilyaluksen tai rahtilaivan eteen. Mitä tälläkin saavutettiin? No, hidastettiin laivan liikkeelle pääsyä ja se aika minkä tämä alus joutui odottamaan oli aivan turhaa joutokäyntiä moottorille ja se taas omalta osaltaan lisäsi päästöjä.
    4. Näissä mielenosoittajissa tai ainakin tämän ideologian omaavissa on paljon porukkaa, jotka tykkäävät matkustella lentokoneella lomamatkoilleen. Todellinen ilmastoteko, eikö?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu