Mikkelin tulevaisuus

Mikkelin tulevaisuus näyttää synkältä, leikkauksia on jouduttu ja joudutaan tekemään. Alijäämää on joka vuosi miljoonia. Maalaisjärjen käytölle olisi nyt tarvetta enemmän kuin koskaan. Suonsaareen avattiin vastaanottokeskus sekä kiintiöpakolaisten määrää nostettiin ilman valtuuston käsittelyä. Suonsaaren vastaanottokeskuksen avauksen yhteydessä kaupungin virkamiehet, pelastuslaitos ja SPR katselmoivat Anttolan entisen vanhainkodin, Wanhan Hovin ja totesivat tilat hyviksi vastaanottotarkoitukseen, Mikäli maahanmuuttovirasto olisi päätynyt tilojen vuokraukseen, ne olisivat olleet nopeasti käyttöönotettavissa.
Luottamusta ei myöskään herättänyt tieto siitä, että turvapaikanhakijat olivat päiväkodeissa vapaaehtoistyössä siinä määrin, että oikeuskanslerikin kiinnostui asiasta. Turvapaikanhakijoille, kun ei tarvinnut tehdä turvallisuusselvityksiä mutta Suomalaisille kyllä.
Onko tämä aitoa demokratiaa? Virkamiehet tekevät rahan kiilto silmissään kauaskantoisia päätöksiä ja valitettavasti suurin osa istuvista valtuutetuista on hiljaa, kun pitää suvaita. Raha menee Mikkelissä turvallisuuden edelle ja maksajina olemme me Suomalaiset veronmaksajat.

Kotouttamisohjelmaan tekemäni muutosesitykset kokivat valtuustossa varsin värikkään vastaanoton. Hyvät ihmiset äänestäkää sellaisia ehdokkaita jotka uskaltavat ilmaista mielipiteensä ja seisovat niiden takana ilman pelkoa siitä, mitä muut heistä ajattelevat.

Lopuksi linkki valtuustokäsittelyyn kotouttamisohjelmasta. https://  

0
JussiMarttinen
Perussuomalaiset Mikkeli

Mikkelin kaupunginvaltuutettu
Valtuustoryhmän puheenjohtaja 2018,2019,2020,2021

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu