En ole asiantuntija

En ole asiantuntija Lähi-Idän asioissa, mutta sallittaneen minunkin lausua jotakin siitä kovasti intohimoja herättävästä asiasta:

1.     Lienemme yhtä mieltä siitä, että juutalaiset ovat kansa, jolla on oltava oma itsenäinen kotimaa, jossa hekin voivat elää turvallisesti omaa elämäänsä omien tapojensa mukaisesti?

2.     Juutalaisten kotimaa on Israel.

3.     Israel on joutunut aseellisesti puolustamaan itseään perustamisestaan saakka useita kertoja (kuten Suomi on joutunut puolustamaan itseään Vapaussodassa, Talvisodassa ja Jatkosodassa imperialistista Venäjää vastaan).

4.     Israelin naapureina ovat vihamieliset arabimaat, joita Venäjä on aseistanut ”hampaisiin saakka”, jopa enemmänkin. Voimasuhteet ovat karkeasti ottaen vastaavat kuin Suomen ja Venäjän väliset voimasuhteet olivat Talvisodassa.

5.     Voidakseen säilyttää olemassaolonsa Israel on rakentanut itselleen vahvat puolustusvoimat, jotka perustuvat laajaan asevelvollisuuteen – laajempaan kuin Suomessa, sillä myös naiset ovat asevelvollisia. Siten Israel huolehtii puolustuksestaan paremmin kuin Suomi – vaikka Suomen rajanaapurina on imperialistinen roistovaltio Venäjä. Suomen on tehostettava puolustustaan ennen kuin se on liian myöhäistä.

6.     Israel on demokratia aivan kuten Suomi.

7.     Israelia uhkaavat arabivaltiot (ja Iran) ovat pääsääntöisesti diktatuureja aivan kuten Suomea uhkaava Venäjäkin.

8.     Sellaista kansaa kuin ”palestiinalaiset” ei nähdäkseni edes ole olemassa, vaan se on keinotekoinen nimitys. Miten ”palestiinalaiset” eroavat muista arabeista? Kieli, uskonto, jne. ovat samat.

9.     Viimeksi Israel on käynyt ”sotaa” terroristijärjestö Hamasia vastaan, jonka ”perustuslain” mukaisesti Israel olisi hävitettävä ja juutalaiset ajettava mereen.

En voi kuin vain ihmetellä, miten Suomesta löytyy ”ymmärtäjiä” Hamasille (ja Venäjälle, joka tukee näitä kiihkoislamilaisia terroristeja) jotka koko ajan huutavat kurkku suorana Israelia vastaan, joka vain yrittää säilyä hengissä aivan kuten Suomi Vapaussodassa, Talvisodassa ja Jatkosodassa.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu