USAn Merijalkaväki kouluttaa georgialaissotilaita parhaillaan

Yli 300 USAn merijalkaväen sotilasta kouluttaa parhaillaan georgialaisia sotilaita Georgian Vazianin sotilastukikohdassa. Koulutus kestää vain pari viikkoa (10.3.-24.3.2012) ja on vasta toinen laatuaan. Edellinen vastaava tapahtui noin 350 merijalkaväen sotilaan toimesta viime heinäkuussa.

USAn Merijalkaväki on toki eliittijoukko (vihreät baretit) – siinä mielessä on positiivista, että he kouluttavat georgialaisia sotilaita. Uskallan kuitenkin olettaa, ettei suurvallan antama koulutus ole parasta mahdollista pienen ja köyhän valtion sotilaille. Toki koulutuksesta on hyötyä, mutta vielä hyödyllisempää olisi kouluttaa georgialaisille sissisodan käyntiä mm. kylkimiinojen, viuhkapanosten ja kaukolaukaisimien avulla. Se koulutus olisi tarpeen kun imperialistinen roistovaltio Venäjä hyökkää seuraavan kerran Georgian kimppuun yrittäen taas valloittaa koko Georgian.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu