700 000 mittarissa – versus Puheenvuoro

Kotisivullani on tähän mennessä vierailtu yli 700 000 kertaa. Olen saanut runsain mitoin positiivista palautetta varsinkin sotahistoriaa käsittelevistä artikkeleistani. Erityisesti minua on kiitetty tavastani käyttää pitkiä suoria lainauksia ja antaa tarkat lähdeviitteet.

Kotisivuni on melko staattinen – tarkoitettu pysyvälle tiedolle – kuten tietosanakirja. Toki päivitän vanhoja artikkeleita ja kirjoitan uusiakin silloin tällöin.

Tämä Uuden Suomen Puheenvuoropalsta on dynaamisempi, tänne tulee kirjoitettua enimmäkseen ajankohtaisista aiheista ja lyhyitä kirjoituksia.

Kotisivullani on hakemisto, joka auttaa löytämään tiettyjä artikkeleita hakemisto-otsikkojen ja kronologian avulla – toki sinne löytää usein myös googlaamalla. Puheenvuorossa artikkelit ovat kirjoitusjärjestyksessä, joten tietyn kirjoituksen löytäminen on hankalaa. Hakutoiminnolla löytää jos osaa laittaa täsmälleen oikeanlaisen hakusanan.

Kotisivuni ongelmana on pieni tallennustila, joten sen laajentaminen vaikkapa muille kielille (kuten on runsaasti toivottu) on hankalaa. Puheenvuoroon taas on melkoisen hankalaa kirjoittaa esimerkiksi tieteellisiä artikkeleita kun taulukkojen teko suoraan tekstiin ei ole mahdollista. Tarkkojen kuvien ja karttojen lisääminenkin on työn ja tuskan takana, eikä sitäkään ole mahdollistettu tehdä sinne mihin kirjoittaja haluaa.

Puheenvuoro on nykyisellään kuitenkin melkoisen hyvä – kun on saatu estolista takaisin ja sen myötä voin luopua ennakkotarkastuksesta, kiitokset Niklas Herlinille, Joonas Kimingille ja toisille Uudesta Suomesta.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu