Venäjän ulkoministeriö tekee parhaansa pitääkseen Venäjän naurunalaisena

NATOn huippukokouksessa Chigagossa annettiin odotetusti ja normaalisti päätöslauselma, jonka mukaan NATO tukee Georgian alueellista yhtenäisyyttä ja vaatii Venäjää vetämään miehitysjoukkonsa Georgian alueilta (Abhasia, ns. Etelä-Ossetia ja Akhalgor).

Samalla NATOn huippukokous totesi Georgialla olevan hyvät mahdollisuudet päästä NATOn jäsenmaaksi – kunhan hoitavat kotiläksynsä hyvin. Ne kotiläksyt Georgia on hoitanut niin hyvin että Georgian presidentti Saakashvilin mukaan Georgialla on hyvät mahdollisuudet päästä NATOn jäseneksi jo seuraavan NATOn huippukokouksen yhteydessä (lienee 2014).

Sekös venäläisiä ottaa päähän ihan tosissaan.

Venäjän ulkoministeriön edustaja hyökkäsi NATOn kokouksen päätöslauselmaa vastaan raivokkaasti: ”On päivänselvää että NATO ei ole tehnyt periaatteellisia johtopäätöksiä vuoden 2008 elokuun traagisista tapahtumista.”

Venäjän ulkoministeriön edustaja kehtaa edelleen valehdella päin naamaa väittäen, että Venäjä muka täyttää aseleposopimuksen vaikka Venäjä rikkoo edelleen törkeästi kyseistä sopimusta. Niin, NATOn julkilausuma uskalsi mainita tästä Venäjän rikoksesta.

Tämä valehtelija (Venäjä) valehtelee NATOn valehtelevan nykytilanteesta Kaukasuksella. Niinpä niin, ”varas huutaa: ottakaa varas kiinni”. En viitsi suomentaa Venäjän ulkoministeriön edustajan törkeitä valheita. Lähde.

—–

Huomattakoon, että imperialistinen roistovaltio Venäjä valmistautui pitkään ja huolella hyökkäämään Georgian kimppuun ja hyökkäsi Georgian kimppuun elokuussa 2008 yrittäen valloittaa koko Georgian – tai vähintään kaatamaan Georgian vapailla vaaleilla valitun laillisen hallinnon ja pistämään sinne ”valtaan” Kremlin nukkehallinnon.

Venäläisiä ottaa tosissaan päähän, että Georgiassa on edelleen vallassa vapailla vaaleilla valittu laillinen hallinto. Kannattaa tosiaankin verrata Suomen ja Venäjän välistä Talvisotaa sekä Georgian ja Venäjän välistä vuoden 2008 sotaa keskenään.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu