Kanada varoitti Venäjän aggressiivisuudesta

Kanadan pääministeri Stephen Harper varoitti perjantaina 27.2.2009 Venäjän yhä kasvavasta aggressiivisuudesta asian johdosta järjestämässään lehdistötilaisuudessa.

Pääministerin mukaan Kanadan ilmavoimien Hornetit joutuivat voimallisesti pakottamaan Venäjän pommikoneen kääntymään takaisin juuri ennen kuin se olisi saapunut Kanadan ilmatilaan.

Pääministeri kertoi, että ”Se on meille todellinen huoli. Minä olen toistuvasti tuonut ilmi meidän hallituksemme syvän huolen Venäjän kasvavasta aggressiivisuudesta kaikkialla maailmassa.”

Hän vahvisti, että ”Kanada aikoo puolustaa ilmatilaansa” tulevaisuudessakin ja sekaantua joka kerta kun venäläiset tällaista yrittävät.

http://www.postimees.ee/?id=88124

Tähän Kanadan pääministerin huoleen on helppo yhtyä. Suomen on SEKÄ liityttävä NATOon, ETTÄ vahvistettava oleellisesti suureen reserviin perustuvaa aluepuolustustaan.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu