Palikkatesti

Laitoin Kokoomuksen eduskuntaryhmälle 12.11.2007 seuraavanlaisen sähköpostin:

Tervehdys hyvät kokoomusveljet ja sisaret!

Toivon, että surullinen joukkomurha ei johda tavallisten aseenhaltijoiden elämänvaikeuttamiseen ja esitän seuraavaa:

Palikkatesti ja huumetesti

Mm. aseenkantoluvan ja ajokortin saajat tulee seuloa ”palikkatestin” ja huumetestin avulla. Esitän, että kehitetään tietokoneohjelma, joka esittää testattavalle kysymyksiä ja vastaajan on vastattava kysymyksiin nopeasti harkitsematta. Jos jää miettimään vastausta, niin on hylätty. Kysymyssarjoja olisi useita ja satunnaislukugeneraattori arpoisi jokaiselle satunnaisen listan. Palikkatestissä karsittaisiin itsetuhoiset, väkivaltaa ihannoivat, ääri-islamia (itsemurhaterrorismia) ihannoivat, lakeihin välinpitämättömästi suhtautuvat, tai epätasapainoiset yksilöt.

Testi toimisi tavallisessa tietokoneessa, joita olisi jokaisella poliisilaitoksella aseenkantolupia ja ajokortteja myöntävien käytössä. Testien hylkäysrajaa voitaisiin säätää koekäyttämällä testiä suurella määrällä poliiseja, ja tavallisia ihmisiä. Jos merkittävä osa poliiseista reputtaisi testin, niin rajaa tulisi ilmeisesti höllentää, jos lähes kaikki ”sukankuluttajat” läpäisisivät testin, niin rajaa tiukennettaisiin.

Sekä ”palikkatesti”, että huumetesti olisivat pakollisia henkilöille, jotka haluaisivat aseenkantoluvan tai ajokortin – tai haluaisivat: poliisiksi, aliupseeriksi, upseeriksi, sairaanhoitajaksi (vastaava), lastenhoitajaksi, lääkäriksi, rajavartijaksi, vartijaksi, kansanedustajaksi, kunnanvaltuutetuksi, tai lentomatkustajaksi (lentokentällä testi).

Hieman lievennetyllä testillä voitaisiin seuloa ketkä voivat yleensä olla vapaalla jalalla – loput vietäisiin ”Pirunsaarelle” tai ”Siperian Gulagiin”.

Terveisin, Juhani Putkinen

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu