YK on heitettävä historian roskatynnyriin ja perustettava uusi YK

Nykyinen turhake YK pitää lakkauttaa ja sen tilalle pitää perustaa uusi uljas YK, jossa imperialistisella roistovaltiolla Venäjällä EI ole veto-oikeutta.

Se uusi uljas YK tarvitsee oman kansainvälisen poliisin ja kansainvälisen tuomioistuimen.

Euroopalla on nyt olevinaan oma ihmisoikeustuomioistuin, joka on antanut Venäjää vastaan valtavan määrän tuomioita rikoksista ihmisyyttä vastaan, mutta Venäjä vain virnistelee ja sylkee tuomioiden päälle. Sellaista tuomioistuinta, jonka tuomioilla ei ole mitään merkitystä ei tarvita – sekin kannattaa lakkauttaa.

Uusi uljas YK tarvitsee myös vahvat asevoimat, jotka pistävät Venäjän noudattamaan YKn tuomioistuimen langettamia tuomioita, tai tarvittaessa polkemaan imperialistinen roistovaltio Venäjä maan rakoon.

—–

Esimerkiksi Smolenskin ”Lento-onnettomuus”, jossa kuoli satakunta Puolan eliittiin kuuluvaa mukaan luettuna presidentti Lech Kaczyński, pitäisi tutkia YKn kansainvälisen poliisin toimesta. Lech Kaczyński oli Kremlin kirjoissa oletettavasti vihollislistalla lähellä johtopaikkaa, sillä hän oli mm. tukenut Georgiaa kun Venäjä hyökkäsi Georgian kimppuun vuonna 2008. Lech Kaczyńskin johtama seurue oli matkalla Smolenskiin Venäjän suorittaman Katynin kansanmurhan muistotilaisuuteen. Melko yleisesti Smolenskin ”onnettomuutta” kutsutaankin Katyn II:ksi. Myös Katynissä Venäjä murhasi nimenomaan Puolan eliittiä, jotta se ei voisi johtaa puolalaisia vastarintaan Venäjän miehittäessä Puolaa brutaalisti.

Lech Kaczyńskin veli Jaroslaw pitää Venäjää syyllisenä ”onnettomuuteen” ja siinä ”onnettomuudessa” olisi todella tutkittavaa kansainväliselle poliisille. Puolan itsensä voima ei tietenkään riitä kun Venäjä estää tutkimukset. Päätodistaja Venäjää vastaan muka hirtti itsensä, uskokoon ken tahtoo. Lentokoneen hylystä on löydetty jälkiä, joiden oletetaan olevan peräisin räjähdysaineista – sitäkin pitäisi tutkia kansainvälisen poliisin toimesta.

Huomattakoon että myös Ukrainan silloinen presidentti Jushtshenko tuki Georgiaa Venäjän hyökätessä Georgiaan. Myös hänet on syrjäytetty Venäjän avulla.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu