Arnold Meri – rikollinen ihmisyyttä vastaan

Puna-armeijan eversti Arnold Meri oli ehkä etninen virolainen, mutta käytännössä homo soveticus. Tämä kommunisti oli syytteessä genotsiidista (kansanmurha) suoritettuaan 251 virolaisen kyydityksen Siperiaan Hiidenmaalta maaliskuussa 1949.

Kuten tavallista, niin tämä rikollinen ihmisyyttä vastaan oli palkittu hyvin runsain kunniamerkein Venäjän toimesta jo eläessään – mutta imperialistisen roistovaltion Venäjän presidentti Medvedev myönsi tälle rikolliselle vielä lisäkunniamerkin postyymisesti hänen kuoltuaan juuri ennen kuin olisi tuomittu rikoksestaan.

Toinen rikollinen ihmisyyttä vastaan Slobodan Milosevic oli Haagin tuomioistuimessa syytteessä kansanmurhasta, mutta kuoli ennen kuin ennätettiin tuomita.

Nämä ennenaikaiset kuolemat juuri ennen tuomiota olivat harmillisia. Olisi pitänyt ennättää tuomita ennen kuolemaansa nämä molemmat kommunistit.

Rikollinen ihmisyyttä vastaan Ratko Mladic on ilmeisesti piileskelemässä Venäjällä, ettei joutuisi tuomittavaksi Haagiin. Eiköhän ne Anna Politkovskajan ja Aleksandr Litvinenkonkin murhaajat ole Venäjällä Venäjän valtion suojeluksessa.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu