Tosiasioita historiasta – vastaus Arhi Kuittiselle

Suomi itsenäistyi 6.12.1917, mutta imperialistinen Venäjä ei vetänyt miehitysjoukkojaan Suomen alueelta, vaan halusi tehdä Suomesta uudelleen orjansa. Siksi Suomi joutui käymään Vapaussodan Venäjää vastaan vuonna 1918. Onneksi Suomi voitti Vapaussodan ja jäi itsenäiseksi maaksi alkaen rakentamaan voimakkaasti hyvinvoivaa isänmaata suomalaisille:
http://jput.fi/Vapaussota.htm

Vaikka Vapaussodan jälkeistä Suomea väitetään saksalaismieliseksi, niin todellisuudessa Suomi lähestyi voimakkaasti Englantia ja Ranskaa – niistä tosiaankin ostettiin hieman aseita ja niiden sotilasasintuntijoita kuultiin Suomen maanpuolustusta rakennettaessa. Tämä meni niin pitkälle, että Hitler suuttuneena Suomen saksalaisvastaisuudesta luovutti Suomen liittolaiselleen Venäjälle:
http://jput.fi/Saksalaisvastaisuus_Suomessa.htm

Ennen Talvisotaa Venäjä vaati Baltian mailta sotilastukikohtia itselleen ja käytännössä miehitti Viron, Latvian ja Liettuan – vaikka de jure se tapahtui vasta 1940, esimerkiksi Viro:
http://jput.fi/Viron_miehitys_1939-41.htm

Aivan vastaavasti Venäjä vaati myös Suomelta oikeutta perustaa Hankoon sotilastukikohta – ja lisäksi rajan siirtoa Kannaksella niin että Suomen puolustuslinja olisi katkennut. Venäjä vaati myös Suomen puolustuslinjan hävittämistä. Kaikki tämä siksi että Venäjän olisi helppo miehittää koko Suomi askeleena koko Skandivavian valloitukseen. Neuvotteluista faktaa täällä:
http://jput.fi/Suomen_ja_Venajan_valiset_neuvottelut_ennen_Talvisotaa.htm

Venäjä ampui itse omia joukkojaan Mainilassa saadakseen tekosyyn hyökätä Suomen kimppuun. Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun 30.11.1939 rikkoen törkeästi Suomen ja Venäjän välillä voimassa olleita Hyökkäämättömyyssopimusta, Tarton rauhansopimusta, Sopimusta rajaselkkausten selvittämisestä, sekä allekirjoittamaansa YKn edeltäjän Kansainliiton peruskirjaa – tietenkin  sotaa julistamatta:
http://jput.fi/Talvisota.htm

Epäonnistuttuaan Talvisodassa koko Suomen valloituksessa Venäjä valmistautui huolella uuteen yritykseen:
http://jput.fi/Valirauha_pitka_odotus_kuolemansellissa.htm

Venäjä hyökkäsi uudelleen Suomen kimppuun alkaen 22.6.1941 kello 6.05, aloittaen Suomen ja Venäjän välisen Jatkosodan. Jatkosodassa Venäjä yritti jälleen valloittaa koko Suomen, mutta epäonnistui taas surkeasti yrityksessään:
http://jput.fi/Jatkosota.htm

Parhaillaankin Venäjä vain odottaa sopivaa tilaisuutta hyökätäkseen uudelleen mm. Viron, Latvian, Liettuan, Suomen, Georgian ja Puolan kimppuun. Viimeksi Venäjä hyökkäsi Georgian kimppuun vuonna 2008:
http://jput.fi/Georgian_sota_2008.htm

Uuden Suomen Puheenvuoro on aivan liian hyvä foorumi valehtelijoille – on pakko korjata edes osa valheista.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu