Päättäjämme ovat jänishousuja

On erittäin hyvä asia, että edes jotkut uskaltavat tehdä toimenpideluetteloita, jotka toimeenpanemalla Suomen hirvittävän nopea velkaantuminen edes hidastuisi.

On erittäin huono asia, että päättäjämme ovat saamattomia jänishousuja eivätkä uskalla leikata julkisen sektorin menoja radikaalisti. Tämä tie johtaa turmioon.

On tehtävä nopeasti rakenteellisia uudistuksia – esimerkiksi kuntien lukumäärä pudotettava noin 30:n kuntaan ja saman tien pistettävä pihalle ylimääräiset turhakkeet kuten ylimääräiset kunnanjohtajat, koulutoimenjohtajat, sosiaalitoimenjohtajat, jne. Ei mitään ylimääräisiä irtisanomisaikoja, vaan heti pellolle.

Kaikki sairaanhoitopiirit, maakunnat ja muut ihmeelliset himmelit pitää lakkauttaa heti ja niiden henkilöstö pihalle.

Virastoissa, laitoksissa ja hallituksissa pitää tehdä ”suursiivous”. Osa lakkauttaa kokonaan ja lopustakin kaikenkarvaiset vihreillä oksilla istujat pihalle.

Kyllä osaavat ja motivoituneet pellolle potkitut löytävät työtä ennemmin tai myöhemmin – ainakin kouluttautumalla alalle jossa on työvoimapuutetta.

Työpaikkoja tulee lisää kun poistetaan yleissitovuus ja helpotetaan irtisanomista oleellisesti.

Verojen korotus on myrkkyä, joka tappaa meidät.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu