Medvedev: Venäjän nykyinen asevarustelu verrattavissa Toisen Maailmansodan asev

Venäjän pääministeri Medvedev tapasi sotaveteraaneja 9. toukokuuta tapahtumaan liittyen. Hän totesi Venäjän nykyisen asevarustelun olevan verrattavissa vain Toisen Maailmansodan aikaiseen. Kaikki puolustushaarat saavat parhaillaan nopeasti uutta aseistusta, tänään Venäjän ilmavoimat saivat ensimäiset uuden sukupolven pommikoneet Su-34 (hävittäjäpommittaja ja rynnäkkökone – jp).

Venäjän asevoimien nyt käytössä olevasta aseistuksesta uusitaan vuoteen 2020 mennessä 75%, sanoi Medvedev.

Lähde: http://www.postimees.ee/1226388/medvedev-vordles-praegust-relvastumist-teise-maailmasoja-aegsega

—–

Niinpä.

Venäjä valmistautui valloittamaan koko Euroopan, aluksi. Siksi Venäjä varustautui aivan älyttömän voimakkaasti juuri ennen kuin Saksa teki ennakoivan iskun itään.

Venäjällä oli 22.6.1941 noin kuusinkertainen ylivoima Saksaan nähden hyökkäysvaunujen määrässä, kenttätykkien määrässä ja sotilaslentokoneiden määrässä. Myös palveluksessa olevien ja palvelukseen jo kutsuttujen sotilaiden määrässä Venäjällä oli moninkertainen ylivoima, sillä Venäjä valmistautui juuri hyökkäämään länteen maailmanhistorian suurimmin voimin heinäkuussa 1941.

—–

Erinomaisen mielenkiintoinen kysymys kuuluukin MIKSI Venäjä varustautuu nyt vastaavasti kuin juuri ennen koko Euroopan valtausaikomustaan 1930-luvun lopulla ja seuraavan vuosikymmenen alussa.

Eurooppalaiset NATO-maat, ja monet muutkin eurooppalaiset maat, ovat kilpailleet kuka nopeammin riisuu itseään aseista – ja sama typerä trendi jatkuu edelleen. Myös USA leikkaa puolustusmäärärahojaan voimakkaasti.

Miksi Venäjä varustautuu voimakkaasti, ellei se taas yritä valloittaa koko Eurooppaa orjuuteensa, aluksi? Yksikään maa ei valmistaudu hyökkäämään Venäjälle. Venäjä valmistautuu taas hyökkäämään demokraattisten maiden kimppuun.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu