Viisi vuotta sitten Georgia

Viisi vuotta sitten imperialistinen roistovaltio Venäjä hyökkäsi Georgiaan yrittäen valloittaa jälleen koko Georgian.

Georgia on ikivanha sivistysvaltio, joka vain haluaisi elää rauhassa omalla strategisesti tärkeällä alueellaan.

Motiiveja Venäjän hyökkäykselle Georgiaan:

1. Georgia on oiva hyökkäystie Venäjälle mm. Turkkiin (Bosporin salmet, Välimeri), mutta myös esimerkiksi Iraniin, Irakiin ja Saudi-Arabiaan (öljy, öljy ja öljy).

2. Georgia on kuljetusreitti ohi Venäjän Eurooppaan Kaspianmeren öljylle ja kaasulle (Venäjän energia-ase menettää tehoaan).

3. Georgia halusi ja haluaa liittyä demokraattisten valtioiden puolustusliiton NATOn jäseneksi välttyäkseen imperialistisen roistovaltion Venäjän hyökkäyksiltä.

4. Georgia halusi ja haluaa liittyä EUn jäseneksi nostaakseen viimein kansalaisten elintason kohtuulliselle tasolle – siltä jäljiltä, kun se on heikko Venäjän pitkien brutaalien miehitysten jäljiltä.

—–

Onneksi Georgian johto (presidentti Saakashvili)  kuitenkin vastusti imperialistisen Venäjän maahantunkeutumista (pohjoisesta Rokin tunnelin kautta, lännestä Georgian Abhasian kautta, mereltä maihinnousuin, ilmasta pommituksin ja maahanlaskuin). Siksi Venäjä ei kyennyt valloittamaan Georgiaa nopeasti ennen kuin demokraattiset lansimaat puuttuivat asiaan.

Valitettavasti ne demokraattiset länsimaat eivät kuitenkaan auttaneet hyökkäyksen kohteeksi joutunutta Georgiaa tehokkaasti, joten imperialistinen Venäjä miehittää edelleen Georgian Abhasiaa, ns.Etelä-Ossetiaa ja Akhalgoria, sekä estää georgialaisia pakolaisia palaamasta koteihinsa venäjän miehittämille Georgian alueile – se on etninen puhdistus, rikos ihmisyyttä vastaan.

Lisää faktaa Georgiasta löytyy täältä.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu