Ympäristöterrorismista

Parhaillaan valitaan uusia MEPpejä EU-parlamenttiin – toivottavasti sinne EI valita ympäristöterroristeja, kuten vihreitä.

Vihreiden pääagenda on vastustaa ydinvoimaa. Ydinvoiman vastustaminen on erittäin ympäristövihamielistä – ympäristöterrorismia. Sähkö on nimittäin välttämättömyyshyödyke, jota on tuotettava niin paljon kuin sitä kulutetaan. Jos sähkön tuottaminen ydinvoimalla kielletään (kielletään rakentamasta uusia ydinvoimaloita, tai uusia reaktoreita vanhoihin voimaloihin), niin sähköä on tuotettava ympäristöä saastuttavasti polttamalla jotakin – kuten kivihiiltä, öljyä, maakaasua, turvetta, palavaa kiveä tai puuta.

Vihreät vaativat lisää tuulivoimaa Suomeen – sekin on ekoterrorismia. Tuulivoimala ei nimittäin tuota sähköä silloin kun sähköä tarvitaan eniten (kovalla pakkasella) – siksi silloin tuulivoimaloiden seistessä on tuotettava sähköä esimerkiksi kivihiiltä polttamalla, eli ympäristöä saastuttaen.

Kepulit taas haluavat kahmia rahaa jäsenkunnalleen ympäristön kustannuksella – ajavat erilaisia biovoimaloita, kuten puun tai ruokohelven polttamista – erittäin saastuttavaa toimintaa. On otettava huomioon energiantuotannon koko ketju laskettaessa sen saastuttavuutta. Kun biovouhotuksen asemesta tehdään se laskelma oikein vaikka hakkeen tai pellettien polttamiseen energiaksi, niin nähdään, että kyseessä on erittäin ympäristövihamielinen toiminta.

Nimittäin kasvatuksessa tarvitaan lannoitteita, joiden tuottaminen ja kuljettaminen saastuttaa luontoa – varsinkin kun metsästä ryöstetään kannot ja oksatkin. Korjuu, kuljetus ja kuivaus saastuttavat ihan perusteellisesti. Varsinainen  polttoprosessi tuottaa tappavia pienhiukkasia, typen oksideja, hiilimonoksidia (häkä), jne. Jäljelle jää polttojätettä, jonka kuljetus saastuttaa taas ympäristöä.

Vihreät ”luonnollisesti” vastustavat myös vesivoiman lisärakentamista – onhan vesivoima ympäristöystävällistä ja halpaa.
Kun itse rakastan liikkumista (kävellen, pyöräillen, hiihtäen) puhtaassa luonnossa, uimista puhtaassa vedessä, sekä puhtaan ilman hengittämistä, niin esitän vakavan toivomukseni, ettette äänestäisi ympäristöterroristeja.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu