Seuratkaa tarkasti mitä Ukrainassa tapahtuu

Suomen media ei valitettavasti ole juurikaan kiinnostunut siitä mitä Ukrainassa tapahtuu – mutta minä suosittelen lämpimästi seuraamaan tilannetta Ukrainassa hyvin tarkasti. Jos osaatte vironkieltä, niin seuratkaa Viron mediasta. Venäjän mediaa on turha seurata, se on täynnä Kremlistä käskettyjä valheita.

Virallinen Venäjä syyttää esimerkiksi pääministeri Medvedevin suulla länsimaita Ukrainan sisäisiin asioihin puuttumisesta vain siksi, jos joku EUn edustaja käy Kiovan Vapaudenaukiolla. Kannattaa huomata miten Venäjä itse puuttuu törkeästi Ukrainan sisäisiin asioihin esimerkiksi kiristämällä törkeästi Ukrainaa liittymästä vapaakauppasopimukseen EUn kanssa.

Venäjän ulkoministeri Lavrov väittää ukrainalaisten spontaaneja RAUHANOMAISIA mielenosoituksia provokaatioiksi – vaikka todellisuudessa Kremlistä ohjeensa saavat venäläiset provokaattorit järjestävät Kiovassa väkivaltaa ja tuhotöitä.

Nyt Ukrainan presidentiksi Venäjän avulla saanut Janukovitsh on erottanut pari Kiovan miliisin johtajaa lepyttääkseen ukrainalaisia rauhanomaisiin mielenosoittajiin kohdistetun väkivallan vuoksi – sekin on vain savuverhoa, Venäjän tavanomaista maskirovkaa.

No, tätä voisi jatkaa loputtomiin, mutta riittänee tältä erää. Olkaa silmät ja korvat auki – seuratkaa monipuolisesti ulkomaisia tiedotusvälineitä – Suomessa ollaan valitettavasti edelleen suomettuneita.

Venäjä yrittää tosissaan estää keinolla millä hyvänsä Ukrainan lähentymisen länteen ja ottaa Ukrainan jälleen täydelliseen orjuuteensa – siitä ei ole pitkä matka hyökätä taas Suomen ja/tai Viron kimppuun sotilaallisesti.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu