Erityisen tietämätön (tyhmä) armeijakenraali

Venäjän puolustusministeri (oikeammin hyökkäysministeri), armeijakenraali Sergei Shoigu ei väittämänsä mukaan tiedä mistä ihmeestä Krimin ”itsepuolustusjoukot” ovat voineet saada Venäjän uusia nykyaikaisia panssariajoneuvoja (esimerkiksi Tigr).

Shoigu väittää provokaatioksi kuvia Venäjän rekisterissä olevasta sotakalustosta Krimillä.

Hän ei väittämänsä mukaan myöskään tiedä, että Ukrainan alueella olisi Venäjän asevoimien joukkoja, vaikka todellisuudessa on.

Shoigun mukaan videot, joilla tunnuksettomissa sotilasvirkapuvuissa olevat sotilaat Ukrainan alueella kertovat olevansa venäjän asevoimien sotilaita, ovat täydellinen jama.

Lähde.

Kun armeijakenraali on noin tietämätön, niin pitänee auttaa häntä tietämään enemmän:

1. Mitään Krimin itsepuolustusjoukkoja (tai Harkovan tai Donetskin) ei ole olemassa. Ne joukot ovat Venäjän asevoimien joukkoja, joille maksetaan palkka Venäjän valtion kassasta.

2. Kyseisten joukkojen panssariajoneuvot, maastoautot ja kuorma-autot ovat Venäjän asevoimien kalustoa, jotka eivät ole mitenkään ”joutuneet” kyseisille joukoille, vaan on niille luovutettu virallisin käskyin.

3. Harkovassa ja Donetskissa on ollut ”mielenosoituksia”, joissa paikalliset asukkaat ovat muka vaatineet ”suojelusta” Venäjältä. Kuinka ollakaan videoilta on tunnistettavissa, että samat venäläiset ovat olleet esittämässä näitä ”vaatimuksia” molemmilla paikkakunnilla – joille heidät on viety Venäjän toimesta.

4. Näistä tunnuksettomista sotilaista, luvattomasti Ukrainan alueella, on tähän mennessä tunnistettu ainakin Venäjän maahanlaskujoukkojen sotilaita (32. desanttiprikaati), 22. prikaatin erikoisjoukkoja ja Dzhankoissa on Kalinovskista Vostok-pataljoonan sotilaita. Lähde.

—–

Tunnuksettomat sotilaat vieraan valtion alueella on sotarikos.

Oman maansa alueella toki saa puolustaa omaa maataan vaikka siviilivaatteissa kunhan kantaa asettaan avoimesti.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu