Venäjä valloittaa mielellään valtioita laukaustakaan ampumatta

Venäjän johto on valitettavasti lukenut huolella Sun Tzun noin 2000 vuotta vanhat opit. Esimerkiksi:

”Sotataidon huippu ei ole sadan voiton saavuttaminen sadassa taistelussa. Sotataidon huippu on vihollisen kukistaminen ilman taistelua.”

Niinpä imperialistinen roistovaltio Venäjä ei ole tällä kertaa lähtenyt suurella ryminällä, eli valtavilla hyökkäysvaunumuodostelmilla, kenttätykistön tukemana ja pommittaen kaikki paskaksi.

Vuonna 1979 Venäjä hyökkäsi Afganistaniin tekemään afgaanien kansanmurhaa kymmeneksi vuodeksi, mutta hävisi sen sodan kun USA sillä kertaa onneksi toimitti afgaaneille mm. olalta ammuttavia ilmatorjuntaohjuksia Stinger. Sillä kertaa USAn presidenttinä sattui olemaan täyspäinen tyyppi.

Vuonna 1939 Venäjä keskitti Viron, Latvian ja Liettuan rajoille niin valtavan sotilaallisen voiman, että kyseiset maat suostuivat Venäjän uhkavaatimukseen ja sallivat perustaa alueilleen Venäjän sotilastukikohtia – antoivat ”pirulle pikkusormen”. Niinpä Venäjä sitten miehitti Baltian maat ja joukkomurhasi Baltian maiden kansojen parhaimmiston.

Vuonna 2008 imperialistinen roistovaltio Venäjä hyökkäsi Georgian kimppuun, mutta Georgian oikea johtaja presidentti Saakashvili ei suostunut menemään teuraalle lampaan lailla, vaan käski joukkonsa aloittamaan aseellisen vastarinnan hyökkääjälle – niinpä Georgia jäi itsenäiseksi valtioksi.

Vuonna 1939 Venäjä yritti saada myös Suomen alistumaan Venäjän orjaksi, mutta onneksi suomalaiset eivät alistuneet – Talvisodassa ryssät saivat ihan tosissaan turpiinsa ja Suomi jäi itsenäiseksi.

Saapas nähdä antavatko ukrainalaiset maansa laukaustakaan ampumatta, vaiko puolustautuvat imperialistisen roistovaltion Venäjän hyökkäystä vastaan. Oletan, ettei se operaatio suju Venäjältä laukaustakaan ampumatta.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu