300 000 rikki

”Minimalistisella” kotisivullani on sen laskurin käytössäoloaikana vierailtu yli 300 000 kertaa (9.12.2019 laskurissa 1724371. Se kertoo ainakin siitä etten ole tehnyt turhaa työtä julkaistessani siellä tietoa suorin lainauksin ja tarkoin lähdeviittein.

Kirjoittaessani faktaa mm. sotahistoriasta olen käyttänyt lähteinäni lähinnä arvovaltaisten tahojen tekemiä tutkimuksia, arkistodokumentteja, merkittävien henkilöiden muistelmia ja tietokirjallisuutta. Jostakin syystä vierastan edelleen internetissä julkaistun aineiston käyttämistä lähteenä. Vähintäänkin internetissä julkaistun artikkelin tulee olla kirjoitettu omalla nimellä esimerkiksi arvovaltaisessa nettilehdessä – esimerkiksi wikipedia, jonne kuka hyvänsä voi anonyymisti kirjoittaa mitä hyvänsä ei kelpaa minulle lähteeksi.

Kotisivultani onkin jo nyt helppo  löytää faktaa esimerkiksi Suomen ja Venäjän välillä käydyistä sodista, samoin muista Venäjän käymistä sodista. Kun nyt 300 000 vierailun tiimoilta miettii sivustoa, niin huomaa sivuston oikeastaan olevankin Venäjä-sivusto, eikä Juhani Putkinen-sivusto. Itsestäni ja tekemisistäni en kerro kotisivullani oikeastaan mitään – pitäisiköhän otsikkona ollakin: ”Venäjä, Venäjä, Venäjä”? 🙂

Mutta miksi olen kirjoittanut niin paljon nimenomaan Venäjästä? No, valitettavasti se imperialistinen roistovaltio sijaitsee Suomen naapurina ja on yrittänyt viedä Suomen itsenäisyyden jo kolmessa Suomen ja Venäjän välillä käydyssä sodassa – ja olen varma siitä, että Venäjä vain odottaa sopivaa tilaisuutta yrittääkseen jälleen miehittää koko Suomen.

Siksi suomalaiset tarvitsevat pitkän suomettuneisuuden kauden valheiden sijaan faktaa Venäjästä, että Suomi voi valmistautua seuraavaan Venäjän hyökkäykseen Suomen kimppuun, eikä lähde haihattelemaan maanpuolustuksen saralla, kuten esimerkiksi Ruotsi on valitettavasti tehnyt.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu