Kauanko Puolustusvoimain suomettuminen jatkuu?

Puolustusvoimain ylipäällikkönä on valitettavasti puna-Halonen, mutta hän tuskin voi vaikuttaa suoraan siihen mitä puolustusvoimain kotisivulla kirjoitetaan sotahistoriasta. Uusi puolustusvoimain komentaja on kenraali Puheloinen. Hänellä olisi halutessaan mahdollisuus käskeä kirjoittamaan totuus – vaan onko meidän odotettava vielä viisi vuotta Puheloisen seuraajaa ennen kuin valheet korjataan totuudeksi mil.fi sivustolla.

Puolustusvoimain kotisivulla on useita valheita, mutta otan tähän yhden esimerkin:

”Suomen Merivoimien sukellusveneet olivat Jatkosodan aattona 21.6.1941 Emäsalon selällä. Saman päivän iltana saivat veneet Merivoimien Esikunnalta käskyn aloittaa miinoitustoiminta suunniteltuihin kohteisiin Viron rannikon edustalla. Veneisiin lastatut miinat olivat saksalaisvalmisteisia, jottei miinanlaskijoiden kansallisuus selviäisi Neuvostoliitolle miinoitteen mahdollisesti paljastuessa. Suomihan ei vielä virallisesti ollut sodassa Neuvostoliiton kanssa. Miinoitteiden laskeminen alkoi kello kahdeksan illalla 21.6.1941, ja 22.6.1941 mennessä olivat kaikki kolme sukellusvenettä kukin laskeneet 20 miinan miinalastinsa.”[http://www.mil.fi/merivoimat/joukot/slmepa-5.milv/sisalto/1939_11.htm]

Todistetusti (mm. Sota-arkiston dokumenttien perusteella) suomalaiset sukellusveneet laskivat Venäjän miehittämänä olleen Viron rannikolle ENSIMMÄISEN MIINAN vasta 22.6.1941 kello 07.38, eli SEN JÄLKEEN kun Venäjä oli jo hyökännyt Suomen kimppuun alkaen 22.6.1941 kello 6.05 aloittaen Suomen ja Venäjän välisen Jatkosodan, joka oli erillissota.

Eli puolustusvoimain kotisivulla esitetään Venäjän kannalta edullinen ja Suomen kannalta vahingollinen törkeä valhe nimettömästi. Olisiko se maanpetoksellinen teko?

Tässä artikkelissa esitetään todisteet suorin lainauksin ja tarkoin lähdeviittein:

http://jput.fi/Suomi_miinoitti_Viron_rannikkoa.htm

 

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu