Öljyjuna räjäytettiin Georgiassa

Viime yönä kello 1 räjäytettiin voimakas räjähde Georgian rautateillä öljyjunan alla. Juna oli kuljettamassa Kaspian meren alueen öljyä Senakin kautta Potin satamaan vietäväksi Eurooppaan, kun vähän Senakista Potiin päin Teklatin kylän kohdalla rata räjäytettiin. 12 öljyvaunua suistui kiskoilta ja kaatui. Osasta vaunuista öljy valui maahan. 150 m rautatietä tuhoutui.

Junia on räjäytetty ennenkin Länsi-Georgiassa, tämä taisi olla viides kerta kesäkuun jälkeen. Heti Georgian sodan jälkeen Venäjä räjäytti suuren rautatiesillan Kaspin lähellä juuri samasta syystä – häiritäkseen öljykuljetuksia Georgian kautta. Pidän varmana, että tämänkin räjäytyksen takana on imperialistinen roistovaltio Venäjä. Venäjä haluaa, että Kaspian meren alueen öljy ja kaasu kulkee Venäjän kautta, että Venäjä voi silläkin energialla kiristää Eurooppaa.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu