Puolustusvoimat valehtelee 2

Olemme nyt käyneet lävitse suomalaisten sukellusveneiden suorittaman miinoituksen Jatkosodan alkuvaiheessa – ja joutuneet toteamaan www.mil.fi valehtelevan asiasta Suomen vahingoksi. Samalla olen todennut, ettei se suinkaan ole ainoa valhe.

Käsitellään nyt sitten seuraavaa Puolustusvoimain (mil.fi:n) väitettä:

”Kun operaatio Barbarossa alkoi 22. kesäkuuta 1941, saksalaiset joukot hyökkäsivät Neuvostoliittoon myös Suomen alueelta. Puna-armeija vastasi 25. kesäkuuta pommittamalla suomalaisia lentokenttiä ja asutuskeskuksia. Illalla pääministeri Rangell totesi radiossa, että Suomi oli jälleen sodassa Neuvostoliiton kanssa.” http://www.mil.fi/perustietoa/historia/index_7.dsp

Tätä Suomen Puolustusvoimain kotisivulla esiintyvää kirjoitusta anonyymit punikit pitävät todisteena Venäjän syyttömyydestä Suomen ja Venäjän väliseen Jatkosotaan – ja syyllistävät Suomea Jatkosodasta.

Mielestäni on Suomen kannalta erittäin vahingollista, että korkeasti arvostettu instituutio Puolustusvoimat esittää näin edesvastuuttomia väitteitä kotisivullaan.

Kun esitetään väite: ”Kun operaatio Barbarossa alkoi 22. kesäkuuta 1941, saksalaiset joukot hyökkäsivät Neuvostoliittoon myös Suomen alueelta.” niin mielestäni väite pitäisi myös todistaa – vaan vaan kuinka ollakaan väitteen tueksi ei olekaan olemassa todisteita. Se on vain anonyymiä roskaa. Roskaa Suomen puolustusvoimien arvovallan kustannuksella.

Todistettua faktaa on, että Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun alkaen 22.6.1941 kello 6.05. Kun Puolustusvoimain kotisivulla väitetään: ” Puna-armeija vastasi 25. kesäkuuta pommittamalla suomalaisia lentokenttiä” niin siinä valehdellaan Suomi syylliseksi Jatkosotaan.

Jotta Puolustusvoimain kotisivullaan esittämä väite olisi edes jotenkin oikeutettu, pitäisi esittää ainakin seuraavat tosiasiat ja antaa niiden todisteeksi täydelliset tarkat lähdeviitteet:

1. Mikä saksalainen joukko hyökkäsi Suomen alueelta Venäjän alueelle ENNEN 22.6.1941 kello 6.05?

2. Mihin kohteeseen tämä saksalainen joukko hyökkäsi? Tarkka paikka?

3. Milloin kyseinen hyökkäys tapahtui – päivämäärä ja kelloaika?

4. Miten hyökättiin? Oliko kyseessä jalkaväen hyökkäys, tykistötulitus, pommitus, vaiko mikä?

—–

Nimittäin on otettava huomioon, että Suomi nimenomaan KIELSI saksalaisia hyökkäämästä Suomen alueelta ENNEN kuin Venäjä ENSIN hyökkää Suomen kimppuun. Saksan sodanjohto noudatti kieltoa ja sen jälkeen kun Venäjä oli hyökännyt Suomen kimppuun pyysi lupaa käyttää Suomen aluetta operatiivisiin lentoihin ja ylittää raja tiedustelutarkoituksessa – perustellen pyyntöään kyseisillä Venäjän hyökkäyksillä. Suomi antoi kyseisen luvan ajankohdasta 25.6.1941 kello 00.00 alkaen.

—–

Olen esittänyt näitä kysymyksiä vuosien mittaan toistuvasti – kukaan ei ole esittänyt todisteita siitä, että Suomen alueelta olisi hyökätty Venäjän alueelle ENNEN 22.6.1941 kello 6.05, josta alkaen Venäjä hyökkäsi Suomen alueelle aloittaen Suomen ja Venäjän välisen Jatkosodan, joka oli erillissota.

—–

Miksi Puolustusvoimat kotisivullaan haluaa ”unohtaa” Venäjän 22.6.1941 Suomen alueelle suorittamat useat erilaiset hyökkäykset – ja väittää Suomen alueelta hyökätyn Venäjän alueelle ja Venäjän VAIN VASTANNEEN niihin hyökkäyksiin?

Onko kyseessä vain suomettunut Venäjän miellyttämishalu, vai onko kyseessä tietoinen maanpetoksellinen toiminta Suomen vahingoittamiseksi?

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu