Venäjä haluaa tekosyyn

Venäjä yrittää parhaansa, jotta saisi jälleen tekosyyn hyökätä Georgiaan.

Jokin aika sitten Venäjä kaappasi georgialaisia polttopuun kerääjiä. Vähän aikaa sitten Venäjä kaappasi georgialaisteinejä (14-17 vuotiaita) – ovat edelleen ryssien vankeina. Nyt nämä miehittäjät hyökkäilevät georgialaissiviilien kimppuun ryöstäen ja pahoinpidellen heitä. Estivät myös georgialaisia viemästä sairasta lasta sairaalaan. Ei ole kauan siitäkään kun räjäyttivät rautatien öljyjunan alta lähellä Senakia.

Ryssät tietenkin toivovat, että kuumaveriset georgialaiset tekisivät jonkun liikkeen vastaukseksi Venäjän provokaatioihin, jotta saisivat vasta Venäjällä hyväksytyn lain perusteella hyökätä taas Georgiaan.

Georgian parlamentti odottaa parhaillaan puolustusministeriltä selontekoa siitä miten Georgia puolustautuu kun Venäjä hyökkää jälleen Georgiaan. Kansanedustajat haluavat tietää sekä strategian, että toimenpiteet.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu