Pakkasta = EI tuulivoimaa

Tuulivoimahörhöille tiedoksi. Suomessa on nyt hieman pakkasta, joten tuulivoimalat EIVÄT tuota sähköä – kun EI tuule tarpeeksi. Eikö olekin hauskaa, että juuri silloin kun sähköä kulutetaan eniten, eli kovalla pakkasella, niin tuulivoimalat EIVÄT tuota sähköä.

Sääennusteiden mukaan sama tilanne jatkuu vielä pitkään: On pakkasta, kulutetaan paljon sähköä, eikä tuulivoimaloista ole mitään iloa.

Parhaillaan Suomessa kulutetaan sähköä 13 697 MW, sähkön nettotuonti on 2473MW. Olisipa meillä käytössä edes kaksi uutta suurta ydinreaktoria, jotta voisimme olla tuomatta sähköä (sekin raha jäisi Suomeen) ja voisimme vähentää saastuttavaa fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Vaan ei ole kun hörhöt ovat estäneet ydinvoiman rakentamisen. Hulluinta on, että ne hörhöt haluaisivat, että Suomeen rakennettaisiin lisää tuulivoimaa – seisomaan silloin kun sähköä tarvitaan eniten (kovalla pakkasella).

Tutustukaa sähköjärjestelmän tilaan reaaliajassa:

http://www.fingrid.fi/portal/suomeksi/sahkomarkkinat/voimajarjestelman_tila/ 

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu