Pakolaisten kotiuttamisesta

Jotkut puhuvat ihan aiheellisesti mamujen kotouttamisesta, valitettavasti juuri kukaan ei puhu pakolaisten kotiuttamisesta.

Somaliassa ei enää sodita, siten somalit pitäisi kotiuttaa Suomesta Somaliaan – rakentamaan omaa maataan.

Irakin sota on päättynyt. Jenkit poistuvat vuonna 2011 Irakista – viimeistään silloin pitäisi kotiuttaa irakilaispakolaiset Suomesta Irakiin, rakentamaan omaa maataan.

Afganistaniin on palannut miljoonia pakolaisia eri maista. Suomestakin afgaanipakolaiset voisivat ihan hyvin palata rakentamaan omaa kotimaataan.

Varsinkin sellaiset maahanmuuttajat tai pakolaiset, jotka eivät ole kotoutuneet Suomeen ja ovat Suomessa työttöminä, on syytä kotouttamisen sijaan kotiuttaa omiin kotimaihinsa.

Luonnollisesti sellaiset pakolaiset tai maahanmuuttajat, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin Suomessa on välittömästi lähetettävä maasta, ihan siitä riippumatta millaisia ”siteitä” Suomeen sattuu olemaan – mieluiten kaikkine sukulaisineen. Meillä on rikollisia ihan omasta takaa aivan tarpeeksi.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu