Energiapaketti – laiha sopu

Valitettavasti kyseessä on vain laiha sopu, eikä rohkea ratkaisu Suomen ja suomalaisten hyväksi.

Ydinvoimaa pitää rakentaa NELJÄ uutta suurta reaktoria vuoteen 2020 mennessä, jotta saastuttamista voidaan aikuisten oikeasti vähentää merkittävästi ja Suomen kilpailukyvystä huolehtia.

Tuulivoimaa EI pitäisi tukea lainkaan, sillä se EI ole Suomen kokonaisedun mukaista. Juuri silloin kun Suomessa KULUTETAAN sähköä eniten, niin tuulivoimaloista EI ole iloa, kun EI tuule tarpeeksi.

Puun polttaminen saastuttaa mahdottomasti, on erittäin kallista, on arvokkaan raaka-aineen haaskausta ja köyhdyttää metsiä (on ryöstämistä). Näin metsiämme pitää hyödyntää.

Puun polttaminen EI ole ratkaisu energiahuoltovarmuuteenkaan. Metsiä jouduttisiin lannoittamaan voimakkaasti väkilannoittein, jos sieltä ryöstetään oksat ja kannotkin. Puun korjuuseen ja kuljetukseen tarvitaan runsaasti fossiilisia polttoianeita (tuontia). Ydinvoima sen sijaan on erinomainen myös huoltovarmuuden kannalta. Ydinvoimalan polttoaine on halpaa ja vie vähän tilaa. Siten sitä on helppo varastoida jokaisen ydinvoimalan yhteyteen usean vuoden kulutusta vastaava määrä.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu