Yhteistyö Venäjän kanssa?

USAn presidentti Obama haluaa tehdä yhteistyötä Venäjän kanssa mm. ydinenergia-alalla, sekä ohjustorjunnassa. Ranska haluaa myydä Venäjälle modernia hyökkäysaseistusta. NATOn pääsihteerikin haluaa läheistä yhteistyötä Venäjän kanssa.

Mistä tässä oikein on kysymys? ???

Venäjä hyökkäsi Georgiaan elokuussa 2008 yrittäen valloittaa koko Georgian. Venäjä miehittää parhaillaan Georgian kansainvälisesti tunnustettuja alueita Abhasiaa, ns. Etelä-Ossetiaa ja Akhalgoria. Venäjä on toimeenpannut etniset puhdistukset miehittämillään Georgian alueilla ajaen georgialaiset pakolaisiksi omista kodeistaan, sekä estää pakolaisia palaamasta koteihinsa.

Kuitenkin US uutisoi: ”Obaman mukaan Georgian tilanne ei ole enää este sopimuksen syntymiselle.”

Ilmeisesti useat läntiset poliitikot kuvittelevat voivansa sitoa Venäjän niin tiukasti länteen, ettei Venäjä enää hyökkäisi länteen. Se on harhaluulo – illuusio.

Imperialistinen roistovaltio Venäjä hankkii tietysti mielellään lännestä korkeaa teknologiaa modernisoidakseen asevoimansa – ja hyökkää taas valloittamaan muiden kansojen alueita orjuuteensa. Läntiset johtajat ”lahjoittavat pyövelille hirttoköyden, johon pyöveli voi heidät hirttää”.

Kuka se oikein sanoikaan: ”poikani, tietäisitpä miten vähällä järjellä maailmaa hallitaan”?

Kannattaa muistaa, että demokraattiset länsimaat aseistivat Toisen Maailmansodan yhteydessä Venäjän niin hyvin, että Venäjä sai valloitettua puoli Eurooppaa puoleksi vuosisadaksi. Se oli katastrofaalinen virhe.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu