Venäjä pakkoraossa

Venäjän tilanne on nyt niin huono, että sen on ollut pakko muuttaa radikaalisti ulospäin näkyvää politiikkaansa – Venäjä on jopa luopunut käyttämästä joka hetki venäläiskorttia mm. Viron suuntaaan. Vironvenäläiset on nyt ”unohdettu” ensimmäistä kertaa Venäjän ulkopoliittisissa dokumenteissa kertoi Baltian Venäjäntutkimuskeskuksen johtaja Vladimir Jushkin.

Venäjä yrittää ostaa Virosta kaiken mahdollisen strategisilta aloilta puhkaistakseen itselleen ikkunan länteen – kun Venäjän talous on surkealla mallilla ja Venäjän on pakko saada hankittua läntistä teknologiaa. Linkin takaa löytyy myös video, jossa Jushkin esittää asiaa venäjäksi.

Mart Laar varoittaa (kyseisessä videossa), ettei Latvian saa antaa luisua Venäjän käsiin, vaan kun Viro on nyt nousussa, niin virolaistenkin pitää investoida Latviaan (ettei kaikki tärkeä mene venäläisiin käsiin).

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu