Israel

En ole viikkoon lukenut Usaria reissun vuoksi (kauheaa), mutta nyt täällä näkyy kiehuvan Israelin ympärillä, joten pistänpä minäkin lusikkani soppaan (lukematta uutisia ja vain yhden asiaa koskeneen blogikirjoituksen lukeneena, kun minulle heitettiin ystävällisesti linkki).

1. Israel on ainoa Lähi-Idän demokraattinen valtio – tosin kiitos USAn Irakissakin on nyt merkkejä jonkinasteisesta demokratiasta.

2. Israel on perustamisestaan lähtien ollut (ja on) lukumääräisesti vieläkin ylivoimaisempien vihollisten hyökkäysten kohteena kuin mitä Suomi on ollut (ja tulee olemaan) Venäjän hyökkäysten kohteena.

3. Gazan alue on terroristien käsissä – terroristien, jotka mm. ovat ampuneet ja ampuvat jatkuvasti alueelta israelilaisia siviilejä mm. erilaisilla raketeilla aiheuttaen kuolonuhreja siviiliväestölle.

4. Israelin viholliset uhkaavat avoimesti ”ajaa juutalaiset mereen” – tuhota koko Israelin.

5. Venäjä aseistaa Israelin vihollisia Irania ja Syyriaa, jotka puolestaan aseistavat ja rahoittavat Israelin tuhoon pyrkiviä terroristeja, kuten Gazaa hallitsevaa Hamasia.

6. Venäjän etu on epävakaa Lähi-Itä, koska epävakaus siellä nostaa öljyn ja maakaasun hintaa – öljyn ja maakaasun korkea hinta taas mahdollistaa imperialistisen Venäjän varustautumisen hyökkäämään demokraattisten länsivaltojen kimppuun. Laskekaa yhteen 1+1.
7. Länsimaat EIVÄT saa enää olla hyväuskoisia idiootteja Venäjän suhteen, vaan totuus on kaivettava esiin ja julkaistava.

Mm. USA on jo tehnyt aivan tarpeeksi mokia.

On erittäin huolestuttavaa ja valtava virhe, että demokraattiset länsimaat ovat ajaneet puolustustaan alas – myös Suomi kuuluu valitettavasti samoihin idiootteihin, mutta ei sentään vielä niin pahasti kuin monet muut.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu