Ilmaisia neuvoja Jyrki Kataiselle

1. On unohdettava tuulimyllyjen ja biohuuhaan lisärakentaminen Suomeen – se on aivan liian kallista, eikä siitä ole mitään todellista kestävää hyötyä.

2. Julkista sektoria, eli vihreitä oksia, on leikattava kirveellä. Suomi EI tarvitse maakuntia, läänejä, kuntainliittoja, yms. byrokratiaa. Kunnista on likvidoitava 90% ja siten, että ylimääräiset ihmiset potkitaan pellolle, eikä keksimällä keksitä turhakkeille uusia virkoja.

3. Koulutuspolitiikka on muutettava sellaiseksi, että tuotetaan työvoimaa tarpeeseen, eikä kortistoon. Aloituspaikat tarpeen mukaan, eikä sen mukaan mihin on tunkua.

4. Verotusta (työn ja elinkeinotulon) on edelleen kevennettävä. Jos jossakin on verotuksen kiristämisen paikka, niin vaikkapa tupakan verotusta voi nostaa. Mutta myös saastuttamisen verottamista on syytä tiukentaa. En puhu nyt mistään hiilidioksidipäästöistä vaan oikeasta saastuttamisesta. Siten kivihiilen, turpeen, hakkeen, pellettien, maakaasun, öljyn, jne. polttamisen verotusta on kiristettävä. Sen sijaan vaikkapa sokerin verotuksen kiristäminen on idioottimaista – sokeria tarvitaan säilömään arvokas marjasatomme.

5. Yritystoiminnalle julkisen sektorin taholta osoitettua byrokratiaa on kevennettävä edelleen – vaikka sillä sektorilla onkin jo saavutettu hyviä tuloksia.

6. AY-liike (terroristit) on pantava kerta kaikkiaan kuriin sabotoimasta Suomen hyvinvointia. Esimerkiksi laittomista lakoista on tuomittava erittäin suuret sakot ja täydet korvaukset aiheutetuista suorista, sekä välillisistä, vahingoista.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu