Rohkea ja rehellinen?

Löytyykö US:n bloggaajista yhtään rohkeaa ja rehellistä – uskaltaa nousta vahingollista muotihömpötystä vastaan? Varsinkin kansanedustajaehdokkaiden pitää mielestäni uskaltaa ottaa kantaa.

On nimittäin niin muodikasta, niin muodikasta, kannattaa tuulivoiman lisärakentamista Suomeen vaikka siinä EI ole mitään järkeä.

Juuri silloin kun Suomessa kulutetaan sähköä kaikkein eniten (kovalla pakkasella), niin tuulivoimalat EIVÄT tuota Suomessa sähköä valtakunnanverkkoon nettona mainita saakka – siitä yksinkertaisesta syystä, että silloin EI tuule tarpeeksi.

Jotkut ”opponenttini” vetoavat ”Tuuliatlakseen”, että ”talvella tuulee”. Tuuliatlas kuitenkin VALEHTLEE – jättämällä kertomatta sen totuuden, että juuri silloin kun sähköä kulutetaan eniten, niin käytännöllisesti katsoen EI tuule.

Olen sen todistanut tässä uudessa artikkelissa. Todistan artikkelissa väitteeni melkoisella määrällä kuvapareja, jotka näyttävät totuuden.

——-

Se, että tuulivoimala ei tuota sähköä juuri silloin kun sähköä kulutetaan eniten tarkoittaa käytännössä sitä, että puuttuva sähkö pitää tuottaa esimerkiksi kivihiiltä polttamalla – saastutetaan typerän tuulivoiman takia. Kovalla pakkasella tuulivoimalat KULUTTAVAT sähköä valtakunnanverkosta pitääkseen laitteistonsa lämpimänä.

Kaiken ”hyvän” lisäksi tuulivoimaa pitää tukea valtavilla summilla verovaroista ja tuulivoima nostaa sähkön hintaa.

——

Ajatelkaa omilla aivoillanne ja vastustakaa älyttömyyttä vaikka älytömyys olisi kuinka muotia.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu