Kenkää Vapaavuorelle

Harmittaa kokoomuslaisena kirjoittaa asuntoministeri Vapaavuoresta, mutta mikäpä tässä auttaa.

Aiemmin Vapaavuori on ”kunnostautunut” vastustamalla erittäin ympäristöystävällistä sähkölämmitystä ja haluamalla lisää erittäin saastuttavaa kaukolämpöä.

Nyt sitten haluaa vähentää väestönsuojien, eli pommisuojien rakentamista. Anna mun kaikki kestää.

Ei ole kauan kun Venäjä pommitti Helsinkiä vastaavan Tshetshenian pääkaupungin Groznyin maan tasalle ilmavoimillaan, raketinheittimillään, tykistöllään ja panssarivaunuillaan aiheuttaen valtavia määriä siviiliuhreja.

http://jput.fi/ensimmainen_tshetshenian_sota.htm

http://jput.fi/Tshetshenian_valirauha.htm

http://jput.fi/Toinen_Tshetshenian_sota.htm

Elokuussa 2008 imperialistinen roistovaltio Venäjä hyökkäsi Georgiaan yrittäen valloittaa koko Georgia ja teki Georgiassa etnisiä puhdistuksia – parhaillaankin Venäjä miehittää Georgian Abhasiaa, ns. Etelä-Ossetiaa ja Akhalgoria.

On vain ajan kysymys milloin Venäjä hyökkää taas Suomen kimppuun – pommisuojia tarvitaan siviiliväestön suojelemiseksi. Meitä suomalaisia EI ole liikaa turhan päiden tapatettaviksi. Pommisuojia täytyy rakentaa edelleen vähintään nykyisessä laajuudessa.

 

 

 

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu