500 000 mittarissa

Kotisivuni kävijälaskuri on ylittänyt 500 000 rajan. Valtaosa artikkeleista käsittelee sotahistoriaa ja maanpuolustusta, jokunen artikkeli energiapolitiikkaa.

Kiitän saamastani palautteesta, joka on ollut pääasiassa myönteistä. Mielenkiintoista on, että valtaosa myönteisestä palautteesta on esitetty omalla nimellä – negatiivista palautetta on tullut nimettömänä ja usein henkilöiltä, jotka eivät ole itse uskaltaneet edes käydä kotisivullani, kunhan räksyttävät. Eräs henkilö on ollut närkästynyt siitä, että joissakin artikkeleissa ryssistä on käytetty sanaa ryssä. Minimalistiseen ulkoasuunkin on tullut huomautuksia.

Valittaen joudun edelleen toteamaan, etten ole kyennyt täyttämään toiveita englanninkielisistä ja vironkielisistä sivuista. Täydennän edelleen jo olemassa olevia artikkeleita ja kirjoitan uusiakin.

Kiitän lukijoitani ja arvaan, että ensi vuonna lukijoita on runsaasti kun Jatkosodan alkamisesta tulee täyteen 70 vuotta – kotisivullani on nimittäin runsaasti materiaalia koskien Jatkosodan alkua, suorin lainauksin ja tarkoin lähdeviittein.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu