Destalinisaatio – ollakko vai eikö olla

Vähän aikaa on yllättävästi kuulostanut siltä, että Venäjän ylin johto olisi tuomitsemassa Stalinin rikoksia venäläisiä kohtaan.
Pohditaanpa asiaa hieman.

1. ”Terroristien äiti” V.I.Lenin perusti Venäjälle kommunistisen
diktatuurin valtavalla terrorilla. Ihmisiä murhattiin käsittämättömiä määriä sen kummemmin välittämättä ketä tapetaan – pääasia että tapetaan – lietsotaan kauhua.

2. Josif Stalin oli yksi Leninin oppipojista ja apureista.

3. Kun Lenin kuoli sukupuolitautiin, niin Stalin lupasi Lenin kuolinvuoteella pyhästi jatkaa oppi-isänsä työtä.

4. Lenin ei suinkaan keksinyt Venäjän imperialismia – se oli jatkunut jo ennen Leniniä noin 400 vuotta, Iivana Julmasta (1533-1584) kiihtyen – jatkui Lenin aikana ja jatkuu edelleen armon vuonna 2010 aivan Leninistä, Stalinista ja kommunismista riippumatta.

5. Lenin, eikä Stalin, eivät kuitenkaan olleet mitenkään poikkeuksellisen julmia Venäjän hallitsijoita. Venäläinen julmuus on näkynyt erittäin useiden hallitsijoiden ja muiden venäläisten toiminnassa – ennen Stalinia ja Stalinin jälkeen, esimerkkeinä vaikkapa Pietari Suuri ja Vladimir Putin.

6. Venäläisestä ystävyydestä on artikkeli täällä – suosittelen.

7. Siitä miten Venäjä ja Venäjän hallitsijat ovat suhtautuneet sopimuksiin on artikkeli täällä. Huomattakoon, että Venäjä rikkoo parhaillaankin törkeästi mm. Venäjän presidentti Dimitri
Medvedevin
allekirjoittamaa aseleposopimusta vuodelta 2008.

8. Venäläiset ovat mestareita valehtelussa, harhauttamisessa ja pettämisessä. Aivan oikeutetusti venäläisistä sanotaan: ettei kannata välittää siitä mitä huulet puhuvat – pitää katsoa mitä kädet tekevät. Eli ei kannata välittää Venäjän puheista vaan pitää katsoa tekoja.

9. Huomattakoon, ettei Venäjä esittänyt Suomelle uhkavaatimuksia vaan kävi neuvotteluja samaan aikaan kun valmistautui hyökkäämään Suomen kimppuun. Se oli harhautusta.

10. Huomattakoon myös, että samaan aikaan kun Venäjä valmistautui hetimiten hyökkäämään Saksan kimppuun
valloittaakseen koko Euroopan, Venäjä toimitti yhä kiihtyvällä vauhdilla strategisia raaka-aineita liittolaiselleen Saksalle. Se oli harhautusta.

11. Venäjän tavoitteista Suomen suunnalla on artikkeli täällä.
Se on edelleen ajankohtainen ja liittyy tämän artikkelin otsikkoon.

12. Venäjä on imperialistinen kehitysmaa – vienti koostuu lähinnä öljystä, maakaasusta ja muista raaka-aineista ja aseista. Infrastruktuuri on surkeassa kunnossa, valtaosa kansaa kituu syvässä köyhyydessä. Venäjä haluaa välttämättä saada lännestä huipputeknologiaa kohottaakseen hyökkäyksellisten asevoimiensa teknistä iskukykyä. Esimerkiksi Venäjä haluaa välttämättä ostaa Ranskalta neljä suurta modernia maihinnousulaivaa Mistral – hyökkäysase – kaikella huippuvarustuksella. Ranska taas olisi valmis toimittamaan laivat ilman sitä huipputeknologiaa. Venäjä kasvattaa asevoimiensa määrärahoja valtavassa mittakaavassa. Venäjä on jo kasvattanut
hyökkäysvalmiuttaan merkittävästi.

13. Venäjä haluaa saada viisumivapauden EUn kanssa, jotta Venäjän on helpompi soluttaa suuri määrä vakoilijoita lisää
EU-maihin.

14. Venäjä haluaa estää USAa sijoittamasta pientä määrää
ohjustentorjuntaohjuksia Puolaan – jos jenkkejä on Puolan
maaperällä se vaikeuttaa Venäjän hyökkäystä Puolaan.

15. Venäjä haluaa estää Georgiaa pääsemästä NATOn jäseneksi. Jos
Georgia pääsee NATOn jäseneksi, niin Venäjän uusi hyökkäys Georgiaan vaikeutuu.

16. Venäjä haluaa estää Suomea liittymästä NATOon. Jos Suomi liittyy NATOon, niin Venäjän seuraava hyökkäys Suomeen vaikeutuu.

17. Venäjä haluaa suuria läntisiä investointeja venäläiseen
teollisuuteen – jotta saisi korkeaa teknologiaa ja tietotaitoa.

18. Elokuva Soviet Story rinnasti kommunisti-Venäjän ja natsi-Saksan erittäin osuvasti. Venäjän johto on ollut dokumenttielokuvan vuoksi raivoissaan – kertoohan se totuuden Venäjästä ja venäläisistä.

————–

Olisi helppo jatkaa taustatietojen listaa, mutta lienee parasta pyrkiä jo tekemään johtopäätöksiä destalinisaatiosta.

Venäjää hallitsee KGB-klikki yhdessä Venäjän mafian kanssa. Klikki nosti Medvedevin keulakuvakseen. Klikki antoi Medvedevin tehtäväksi länsisuuntaisen hymykampanjan, jotta länsimaat
suostuisivat mm. Mistralien toimittamiseen Venäjälle.

Samaan hymykampanjaan kuuluu myös se, että Venäjä luovutti joitakin salassa pidettyjä arkistodokumentteja Puolalle koskien Venäjän suorittamaa puolalaisten kansanmurhaa Katynissä.

Edelleen sama hymykampanja lännen suuntaan on jatkunut eilen Moskovassa Latvian presidentti Zatlersin valtiovierailun aikana. Jopa Vironkin suuntaan on annettu joitakin positiivisia signaaleja, ettei Viro käyttäisi veto-oikeuttaan Venäjää vastaan.

Kannattaa kuitenkin huomata, ettei Venäjä ole tehnyt mitään konkreettisia positiivisia tekoja – on vain puhetta ja hymyä.

Kun vielä otetaan huomioon, että Venäjän pääministeri Putin on nostanut julkisesti maljan Stalinille – ja Venäjän oppikirjoissa Stalinia ylistetään, niin mielestäni mitään todellista destalinisaatiota EI ole tapahtumassa – vaan kyseessä
on tavallinen venäläinen maskirovka
.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu