Ranska heitettävä ulos NATOsta ja EUsta

Ranska on päättänyt myydä imperialistiselle roistovaltiolle Venäjälle hyökkäyksellisiä tehokkaita asejärjestelmiä – Maihinnousulaivoja Mistral – asejärjestelmineen siten, että Venäjä pääsee käsiksi länsimaiseen huipputeknologiaan. Varsinainen ”joululahja” Ranskalta liittolaisilleen.

Mm. Viro, Latvia, Liettua, Puola ja Georgia ovat esittäneet kaupasta huolestuneisuutensa ja toivoneet, ettei Ranska myisi  kyseisiä asejärjestelmiä Venäjälle. On muistettaava, että Venäjä hyökkäsi Georgiaan elokuussa 2008 yrittäen valloittaa koko Georgian. Silloin ryssät ryssivät hyökkäyksensä – jälkikäteen Venäjän merivoimien komentaja totesi, että jos Venäjällä olisi silloin ollut Mistraleja, niin maihinnousu Georgian rannikolle olisi ollut oleellisesti helpompi kuin toteutui.

Ranska on kuitenkin pyyhkinyt p:ään liittolaistensa toivomuksilla ja ajattelee vain omaa rahallista hyötyä.

Mihin vihollisia enää tarvitaan kun liittolaiset ovat tällaisia.

————

Venäjä on suora sotilaallinen uhka kaikille em. valtioille. Tietenkin Venäjä on suuri sotilaallinen uhka myös Suomelle, vaan valitettavasti Suomen valtiojohto ei ainakaan tietääkseni ole esittänyt huolestumistaan asejärjestelmien myynnistä.

Viron puolustusvoimien komentajan näkemyksiä Venäjän uhasta on luettavissa täältä. Miksi Suomen puolustusvoimain komentaja ei ota asiaan kantaa? Pelkuri? Venäläismielinen?

Mistralien saanti helpottaa Venäjän yllätyshyökkäyksen tekemistä vaikka Helsinkiin tai Tallinaan. Yksi skenaario yllätyshyökkäyksestä ilman Mistraleja. Mistralien kanssa oleellisesti helpompaa.

Suomen täytyy ehdottomasti tehostaa rannikkopuolutustaan uusilla meritorjuntaohjuksilla ja uusilla ilmatorjuntaohjuksilla (lähitorjunta, kohdetorjunta ja aluetorjunta). Puolustusmäärärahoja on korotettava reippaasti.

 

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu