Olen erittäin pahoillani, että joudun

Olen erittäin pahoillani, että joudun laittamaan toistaiseksi kommentoinnin eston blogiini.

Uuden Suomen Puheenvuorossa oli mielestäni erittäin hyvä uudistus, että pääsääntöisesti vain omalla nimellään rekisteröityneet voivat kommentoida blogikirjoituksia, eli omalla nimellä kirjoitettuja artikkeleita.

Sen mielestäni hyvän uudistuksen yhteydessä poistin blogistani ennakkotarkastuksen ja sitä myöten olemme käyneet järkevien kommentoijien kanssa hyvin hedelmällsiä keskusteluja mm. sotahistoriasta – tosin roskapostiakin on tullut melkoisesti.

Valitettavasti edelleen löytyy tahoja (viides kolonna, ryssän perseen nuolijat), jotka kaikin mahdollisin toímin haluavat estää historiallisen totuuden ilmitulon. Siihen liittyen esimerkiksi ”RistoKoivula” on lähettänyt blogiini melkoisen määrän roskapostia, vaikka olen asettanut säännöksi, että väite pitää perustella lähdeviitteellä luotettavaan lähteeseen, eikä blogiini saa laittaa linkkejä anonyymien valehtelijoiden propagandaan. Olen myös aivan suoraan kieltänyt esimerkiksi ”Risto Koivulaa” lähettämästä viestejään blogiini – tuloksetta. Kotirauhan häirintä sen kuin vaan jatkuu ja jatkuu.

Olen useaan otteeseen pyytänyt Uudelta Suomelta, että Puheenvuoroon saataisiin estolista, jolla tällainen häirintä voitaisiin estää. On erittäin valitettavaa, että sitä estolistaa ei edelleenkään ole, vaikka se on ihan normaali työkalu blogialustoissa.

Olen pahoillani, että sen estolistan puuttumisen vuoksi joudun aina välillä estämään kommentoinnin – en löytänyt enää edes mahdollisuutta ennakkotarkastukseen. Vähintään se mahdollisuus pitää välttämättä olla olemassa – varsinkin kun Uusi Suomi ei tee kirjoittajien identifiointeja, vaan täällä mellastaa melkoinen joukko VÄÄRÄLLÄ NIMELLÄ kirjoittajia. Oletan, että myös ”Risto Koivula” esiintyy väärällä nimellä.

——–

Näyttää aina vaan hullummalta: asetuksissa näytettävien tietojen mukaan minulla ei olisi edes mahdollisuutta estää kommentointia vanhoihin kirjoituksiini. MITÄ HELVETTIÄ?

—–

Tämä on jo anarkiaa.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu