Vaalituesta

Eikös sen politiikan pitänyt olla yhteisten asioiden hoitoa?

Jotta joku tulisi valituksi ajamaan yhteisiä asioita, niin siitä on välttämättä jotakin kuluja. Siten ei ole ollenkaan paha asia, jos ehdokkaan läpimenoa kannattavat aukaisevat kukkaronnyörejään osallistuen niihin kuluihin.

Se taas on ihan jokaisen oma asia ketä ehdokasta hän päättää tukea – ei kuulu minun mielestäni kenellekään muulle. Sitten jos tuki on kovin suuri, niin sen tulee olla julkinen – ettei mene korruption puolelle.

Se henkilö, joka vaaleilla valittuna edustaa meitä on mielestäni velvollinen kuulemaan valitsijoittensa mielipiteitä eri asioista.  Eräässä mielessä voisi jopa ajatella, että valittu henkilö on valitsijoittensa palkkaamana ajamassa valitsijoittensa asiaa – siten pienimuotoinen vaalituki voitaisiin ehkä jopa ajatella osaksi sitä palkkaa, tai ainakin kulukorvaukseksi vaalityöstä.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu