Punavihreät hörhöt

Punavihreät hörhöt ovat olleet Fukushiman ydinvoimaonnettomuudesta aivan innoissaan – kirjoittaneet ja puhuneet aivan päättömiä valheita.

Ne ovat varmaan nyt hyvin pettyneitä, kun ei olekaan tullut yhtään ydinvoiman vuoksi kuollutta vaikka Japanissa on tämän maanjäristyksen ja varsinkin tsunamin vuoksi kuollut ilmeisesti suuruusluokkaa 10 000 ihmistä. Toinen pettymyksen aihe niille on näköjään hyvin vähän kohonnut säteilytaso, joka ei ole vaaraksi kenellekään – toivoivat varmaan pahemman luokan ydinkatastrofia jarruttamaan ydinvoiman lisärakentamista.

Olen kirjoittanut faktaa Fukushimasta mm. tänne.

Hörhöt tuntuvat olevan kovin käärmeissään kirjoittamastani rauhallisesta asiatiedosta.

Nauru

Suomeen pitää rakentaa hyvin runsaasti uutta ydinvoimaa tuottamaan meille energiaa ympäristöystävällisesti, halvalla ja ilman tukiaisia. On hyvin tärkeää päästä ajamaan alas ihan aikuisten oikeasti erittäin tappavaa polttamiseen pohjautuvaa energiantuotantoa. Kivihiilen, turpeen, hakkeen ja öljyn polttaminen tappaa joka päivä suurehkon joukon ihmisiä – ydinvoima ei näköjään edes tällaisessa valtavassa luonnonkatastrofissa.

Japanilaisia pitää nyt auttaa selviämään ongelmistaan ja rakentamaan lisää ydinvoimaa takaamaan energiansaanti. Jäähdytysjärjestelmien varmennusta näköjään kannattaa parantaa – ja tsunamivaarallisilla alueilla pitää varautua myös tsunamiin.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu