Kokoomus – vastuullinen kykypuolue

Jotkut edesvastuuttomat yrittävät kalastella populistisesti ääniä esimerkiksi väittämällä, että Portugalin sotkuista voitaisiin nyt heti panna vastuuseen Portugalia luotottaneet tahot – ja Suomi voisi vaan onnellisena vihellellä vieressä eikä siitä tulisi meille mitään vahinkoa.

Onneksi Kokoomus on valmis kantamaan vastuuta myös epämiellyttävistä asioista huolehtien Suomen ja suomalaisten kokonaisedusta. Kun todellisuudessa on valittavana vain huonoja ja vieläkin huonompia vaihtoehtoja, niin on valittava kokonaisedun kannalta vähiten huono vaihtoehto – vaikka se maistuisi kuinka pahalta.

Tässä vaiheessa EI ole olemassa mahdollisuutta pistää ”vastuuttomia luotottajia” maksumiehiksi – se vaihtoehto maksaisi meille suomalaisille aivan liian paljon. Jatkossa on sitten huolehdittava erittäin tiukasti, että rakennetaan sellainen systeemi, että edesvastuuttomat joutuvat vastuuseen jos edelleen jatkavat edesvastuutonta luotottamista. Samoin on rakenettava mekanismit, joiden avulla edesvastuuttomat kepulivaltiot (esim. Kreikka, Portugali) pannaan kuriin – etteivät ne enää istu meidän housuillamme tuleen. Niin täytyy tehdä jatkossa – tähän hätään sekään ei ennätä, huutakoot Urpilainen, Soini ja Co vaikka itsensä hengiltä.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu