Kokoomus ei ole täydellinen

Meitä kokoomuslaisia on todella moneksi, oletan että meistä löytyy sellaisia joita ihan aiheellisesti inhotaan. Kokoomuksen ohjelmissa ajetaan hyvin monenlaisia asioita ja kokoomuspäättäjät tekevät lisäksi kaikenlaisia päätöksiä. Kaikki Kokoomuksen tavoitteet eivät varmastikaan saa yleistä hyväksymistä ja jotkut kokoomuslaisten päättäjien päätökset näyttävät epäilemättä lievästi sanottunakin typeriltä.

Eikö vaan?

Kokoomuksessa toimii hyvin monenlaisia ihmisiä – jopa niin, että me kaikki kokoomuslaiset emme aina meinaa mahtua samoihin raameihin.

Me kaikki kokoomuslaiset emme voi hyväksyä edes kaikkia Kokoomuksen johdon sanomisia ja tekemisiä. Olemme individualisteja, eikä kukaan voi pakottaa meitä mihinkään muottiin.

Siten vaikka te äänioikeutetut rakkaan Suomemme kansalaiset tuntisitte epäluuloja Kokoomusta vastaan ja/tai inhoaisitte sydämenne pohjasta jotakuta tai joitakuita kokoomuslaisia (niin muuten minäkin teen) – niin luottakaa vaalikoneisiin. Jos useamman kuin yhden vaalikoneen mukaan joku kokoomuslainen on lähellä teidän käsityksiänne, niin äänestäkää häntä ihan siitä riippumatta mitä ajattelette Kokoomuksesta tai joistakin ”kusipäisistä” kokoomuslaisista. Pääsääntöisesti Kokoomuksessa EI tunneta mitään äänestyspakkoa (puoluejohto käskisi miten kokoomuslaisten kansanedustajien pitäisi toimia) – sellainen käytäntö on varsin normaali vasemmistopuolueissa, mutta EI Kokoomuksessa. Meillä sallitaan omilla aivoilla ajattelu ja äänestäminen omantunnon mukaan.

Vaikka Kokoomus EI suinkaan ole täydellinen puolue, niin Kokoomus on kuitenkin lähinnä minua ja minun mielestäni Suomen paras puolue – ja ajaa Suomen sekä kaikkien suomalaisten etua EIKÄ ole minkään kuppikunnan etujärjestö.

Äänestämään, mars, mars!

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu