Erinomaisen hyvä kirja – suosittelen jokaiselle

Lopetin juuri  Heimo Lammen kirjan Hyvästi Sortavala. Se on vuodelta 1988, joten saatavissa luultavasti vain kirjastoista ja ehkä myös antikvariaateista.

Heimo Lampi, karjalaispoika, hävittäjälentäjä Suomen Ilmavoimissa, Hovioikeuden presidentti ja suomalainen MIES – kertoo elämästään erinomaisen hyvin. Tämä ei ole suinkaan Heimo  Lammen ainoa kirja, mutta minusta se on erinomaisen hyvä kirja ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille luettavaksi.

Torjuntavoiton saavuttaminen vuonna 1944 ajoi Heimo Lammen sekä fyysisesti, että psyykkisesti viimeiseen pisteeseen – mutta elämä ei kuitenkaan loppunut siihen. Hänelle oli erinomaisen tärkeää ja pysähdyttävää nähdä Jatkosodan jälkeen Suomen lippujen liehuvan Suomen Eduskunnan edessä. Se tarkoitti, ettei hän ollut taistellut turhaan ja hävinnyt – vaan Suomi voitti.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu