/C:stä tämä Suomen kesä – eikö vaan?

Lähdin tänä aamuna ennen kello kuutta aamulla maastotiedusteluun, ettei olisi ihan mahdottoman kuuma – mutta kyllä hiki virtasi silti.

Päivällä toimistolla/labrassa oli siedettävä lämpötila, mutta illalla oli/on liian lämmintä – vaikka sijaintimme puolesta täällä pohjoisessa pitäisi pärjätä jotensakin.

No, minua ei saisi ihan vähällä matkustamaan esimerkiksi Georgiaan tai välimerenmaihin näin keskikesällä – se olisi suorastaan masokismia. Vaikka ei siellä Viron metsissäkään ole aina herkkua ollut maastopuvussa.

Edes iltapäivän uinti (noin yksi tunti) ei virkistänyt kunnolla kun veden lämpötilakin on noussut liian korkeaksi.

—–

Mutta silti Suomi on paras maa meille suomalaisille – Suomea kannattaa puolustaa. Puolustusmäärärahoja on korotettava merkittävästi, ettei imperialistinen roistovaltio Venäjä saa valloitettua Suomea, kuten on ollut sen tavoitteena jo aiemmin Vapaussodassa, Talvisodassa ja Jatkosodassa. Onneksi Suomi on tähän mennessä voittanut tai ainakin saavuttanut torjuntavoitot niissä otteluissa. Suuntaus on kuitenkin nykyisin päin /C:ttä. Se Venäjän tavoite on nimittäin edelleen voimassa.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu