Ampumaharjoituksia on järjestettävä edelleen normaalisti!

Vaikka norjalainen kahjo teki hirvittävän rikoksen, niin se EI saa tiukentaa aselainsäädäntöä Suomessa, EIKÄ saa vaikeuttaa ammunnan harrastamista.

Syy ei ole aseissa, vaan siinä että kahjoja liikkuu vapaalla jalalla.

Huolimatta Norjan tragediasta pidin tänään ammunnat Varkauden ressuille – ammuimme nouseviin pahvitauluihin, jotka ovat virallisten SRA (sovelletut reserviläisammunnat) taulujen kaltaisia.

On eritäin tärkeää huolehtia reserviläisten ampumataitojen ylläpidosta ja parantamisesta. Hyvä ampumataito on paras henkivakuutus taistelukentällä.

Venäjä tulee hyökkäämään taas Suomen kimppuun ennemmin tai myöhemmin, me reserviläiset tarvitsemme sen ”henkivakuutuksen” – varsinkin kun reserviläisten kertausharjoituksia järjestetään aivan liian vähän, eikä niissä valitettavasti yleensä ole tehokkaita taisteluammuntoja.

Talvisodassa ja Jatkosodassa Suomi säilytti itsenäisyytensä kiitos suomalaisten hyvän ampumataidon – joka oli pääsääntöisesti peräisin Suojeluskuntien järjestämistä lukuisista ampumaharjoituksista. On erittäin valitettavaa, ettei Suomessa ole nyt Suojeluskuntia, eikä Lottajärjestöä.

jussina

Kokoomuslainen lähes puoli vuosisataa. Vapaaehtoista maanpuolustustyötä suunnilleen saman verran. Viron Suojeluskunnan (Eesti Kaitseliit) jäsen enemmän kuin neljännesvuosisadan. Kotisivu: jput.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu